Peugeot 3008 fou ua sau mai le kapoti...

Anonim

… ma fa'apea o ia o se SUV moni. O le faʻataʻitaʻiga Farani na lafoaia auala tuai "afa" i le va o se SUV ma se tagata ave taavale ma e sili atu muscular ma malosi i lenei tupulaga fou.

O le tupulaga fou o le Peugeot 3008 o lo'o fa'ailogaina le taunu'u mai o le fa'ata'ita'iga Falani i se fa'alauteleina o le vaega SUV, tele ma sili atu fa'avasega. Faʻaonapo nei ma o loʻo i ai nei se fausaga faʻamalamalama lelei, o le faʻataʻitaʻiga fou o le Lion brand o loʻo tuʻuina atu ia lava ma faʻafouina finauga e faʻafeiloaʻi ai ona fili.

Ae o ā ni finauga?

I fafo, o le faʻailoga faʻailoga i luga o se mamanu malosi ma paleni, lea e mamao ese mai le faʻataʻitaʻiga muamua ma faʻamaonia ai le manino - o se SUV . O lea la, o le Peugeot 3008 e tu'ufa'atasia uma uiga fa'apitoa i lenei ituaiga o ata: o se vaega pito i luma tu'usa'o, o se pulou umi, fa'alava ma se sulugatiti maualuga. Mai le puipuiga o le taʻavale i luga o le taualuga, o le Peugeot 3008 faʻafefiloi le faʻaogaina ma le atamai.

Peugeot 3008 (4)

O le foliga mama, faʻaonaponei e faʻalautele atu i tua, lea e alu atu ai le faʻailoga i le faʻamalama lanu uliuli e faʻapipiʻi moli opalescent ua vaevaeina i ni "maʻuu" ao ma le po e tolu o se vaega o le saini mamanu o le Peugeot.

I le 4.45 m le umi, o le faʻataʻitaʻiga fou e 8 cm le umi nai lo lona muamua, o se faʻaopoopoga e maua ai se vaega sili atu o le avanoa e nofo ai ma sili atu le gafatia o ato (520 l). O le tatalaina ma le tapuni afi o le si'usi'u ("Easy Open") e faia i se fa'aoga faigofie o le tu i lalo o le pa'u pito i tua.

E ui lava i le faʻatupulaia o vaega, o le mamafa atoa o le seti na faʻaititia e le 100 kg - i le manuia o le taumafaina, saogalemu ma le faʻatinoga - faʻafetai i le faʻaleleia atili o mea.

O totonu foʻi na faʻaleleia

I totonu, o le Peugeot 3008 o loʻo tuʻufaʻatasia le 2nd augatupulaga o le i-Cockpit. Faʻafetai i le faʻaogaina o le 12.3-inisi meafaifaʻaili ma le 8-inisi touchscreen tuʻu i le ogatotonu o le dashboard, o lenei tekinolosi faʻaititia le tele e mafai ai le numera o "faaletino" faʻamau, maua ai se poto masani faʻaoga faʻaoga ma faʻatagaina le tagata faʻaoga e faʻagaioia. e taula'i atu le aveta'avale i le mea e sili ona taua: ave ta'avale.

Peugeot 3008 (5)
Peugeot 3008 fou ua sau mai le kapoti... 25886_3

VAAI FOI: The History of Logos: Peugeot's Eternal Lion

O le Peugeot 3008 o loʻo faʻapipiʻiina foi e pei o se faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma tekinolosi Faʻataʻitaʻi, o se fesoʻotaʻiga 3D navigation system (TomTom Traffic) ma se faʻalogo leo e aofia ai le 10 failauga saini e le French brand Focal.

E le gata i lea, o le faʻamafanafanaga ma le faʻatinoga o isi mea e sili ona faʻamuamua mo le faʻailoga. O le mafuaaga lena e mafai ai ona tatou faʻamoemoe i luga o le sunroof faʻapipiʻiina i se pupuni ma taʻiala malamalama, nofoa pito i luma ma se faiga massage 8-point ma gaugau nofoa pasese pito i tua ma luma, e mafai ai mo se faʻatulagaga tele o fale. O le foeuli ua toe fa'atulagaina ma ua sili atu ona fa'apipi'i, fa'alautele atili ai le va'ai ma le potu vae a le aveta'avale.

Peugeot 3008 (11)
Peugeot 3008 fou ua sau mai le kapoti... 25886_5

FESOASOANI: The History of Logos: Peugeot's Eternal Lion

E masani lava, o le Peugeot 3008 ua faʻapipiʻiina i se auupega o faiga fesoasoani avetaʻavale, e aofia ai le masani faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave, mataala faʻasaga i luga o le ala, Faiga o le vaivai, faʻaalia o faʻailoga o feoaiga, faʻatonuga faʻatautaia ma taofi galuega ( BVA) ma le mata'ituina o nofoaga tauaso.Tatala i afi…

Ae mo afi, o le SUV fou o loʻo faʻaaogaina le masani masani o poloka BlueHDi ma PureTec, pe faʻatasi ai ma le faʻaogaina poʻo le pusa otometi. Mo penisini, 1.2 PureTech afi o le 130 hp ma le 1.6 THP o le 165 hp o loʻo avanoa, aʻo i le ofo tiso e mafai ona tatou faʻamoemoe i le 1.6 BlueHDi poloka o le 100 hp ma le 120 hp ma le 2.0 BlueHDi afi o le 150 hp poʻo le 180 hp.

O le Peugeot 3008 o le a tuʻuina atu i le Paris Motor Show aʻo leʻi amataina lana maketi faʻavaomalo ia Oketopa, ma tau o loʻo faʻaalia pea.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili