Audi Q5 hybrid quattro faatoa taunuu mai i le maketi i totonu o le atunuu

Anonim

Fa'atoa fa'alauiloa e Audi le SUV sili ona ta'aloga i le maketi i Potukale, le Audi Q5 hybrid quattro!

Audi Q5 hybrid quattro faatoa taunuu mai i le maketi i totonu o le atunuu 25920_1

O Audi lava ia e sau i luma ma lenei faʻamatalaga, ae mo i matou, o le tuʻuina atu o sea igoa e faʻalagolago tele i le tofo ma faʻamoemoega o loʻo i ai i tagata taʻitoʻatasi. Ae ui i lea, o se masini mataʻutia.

O le Audi Q5 hybrid quattro o le tuufaatasiga atoatoa o le mana ma le lelei. O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se afi 2.0 TFSi ma 211 hp ma se afi eletise 54 hp, ma faʻamaonia ai le mana o le 245 hp. O le taunuuga o lenei galulue faatasi, o le tuuga 0-100 km/h e umi mo le 7.1 sekone ma o le saoasaoa maualuga ua seti i le 225 km/h. I tulaga o le lelei, ole Q5 e manaʻomia naʻo le 6.9 lita i le 100 km, e tutusa ma le CO2 emisi o le 159 g / km.

Audi Q5 hybrid quattro faatoa taunuu mai i le maketi i totonu o le atunuu 25920_2

O se tasi o sini sili a Audi o le mafai lea ona ofoina atu le avanoa e malaga mamao ai i se auala eletise. I le saoasaoa faifaipea o le 60 km / h, o le Q5 hybrid e faimalaga solo i le 3 km e aunoa ma le gaosia o mea faʻaleagaina ma e mafai ona faʻauluina i le eletise eletise i le saoasaoa e oʻo atu i le 100 km / h.

Afai o se avanoa e te savali ai i taimi uma mai le tasi itu i le isi e ala i le tele o ituaiga eseese o laufanua, o le Audi Q5 hybrid quattro o se tasi o taavale e tatau ona amanaia, aua e lelei, malosi, vateatea, multifunctional ma mafanafana. E mafai ona e mauaina i se tulaga lata ane ia te oe, mo le tau mulimuli o le 65,700 euros.

Audi Q5 hybrid quattro faatoa taunuu mai i le maketi i totonu o le atunuu 25920_3

Audi Q5 hybrid quattro faatoa taunuu mai i le maketi i totonu o le atunuu 25920_4

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili