Ua fanau mai se ituaiga taavale fou ma o le mea lea ua iloa

Anonim

Geely, le multinational e ona Volvo talu mai le 2010, ua lata ona fa'alauiloa se fa'ailoga fou ma le igoa "Lynk ma Co".

E taʻua o Lynk ma Co ma o le a tuʻuina atu ia Oketopa 20th. O le mea moni, e na o le pau ia o mea mautinoa e uiga i le fou Geely brand, lea e faaosofia ai le tele o le fia iloa i le lalolagi o uili e fa. A aunoa ma le manaʻo e faʻaalia tele, Lynk ma Co folafola atu se ituaiga fou o faʻataʻitaʻiga o le a suia ai le manatu o le feʻaveaʻi, faʻatasi ai ma manatu fou ma mafaufauga "mai le pusa".

E ese mai i lena, e leʻo iloa le taʻavale o lenei galuega lilo, ae o le ulufale atu i le fanua o taumatematega, e mafai e Lynk ma Co o le a ofoina atu auaunaga faʻasoa taavale, faʻatasi ai ma le tele o faʻataʻitaʻiga o le eletise eletise ma / poʻo le mana. faiga.ta'avale tuto'atasi. O le valaaulia i le lomitusi, sainia e Volvo Alain Visser's marketing vice president, faʻamalamalama manino le auai o le Swedish brand i le poloketi, o loʻo tumau pea le vaʻaia i luga o a tuutuuga.

E LE'I MISIA: Ti'eti'e le Porsche Panamera fou (ma mea uma e tatau ona e iloa)

Talu ai nei, i le taimi o le tuʻuina atu o le V90 Cross Country fou, Peter Mertens, ulu o le matagaluega suʻesuʻe ma atinaʻe a Volvo, na ioeina se suiga o le taʻiala i le fuafuaga mo tausaga a sau. O le tuputupu aʻe talu ai nei o le vaega SUV na aʻafia ai le tele o faʻailoga i le vaega o taʻavale, ma afai ei ai ni masalosaloga, o le Volvo, e lauiloa mo ana taʻavale, o le a sili atu foi ona peti i luga o faʻataʻitaʻiga tetele, atonu e ala i lenei ituaiga fou.

Volvo-XC40-S40-8

Matou te manatua o le tausaga talu ai, o le sili atu nai lo le 500,000 taʻavale na faʻatau atu i le lalolagi atoa e Volvo, e sili atu ma le afa o XC faʻasologa poʻo Cross Country faʻataʻitaʻiga, o se fuainumera o le a faʻatupulaia i se taimi lata mai. E le o se mea la e ofo ai le manatu o tagata ofisa o le XC40 fou (luga) o se suiga mo Volvo. Ole fa'ase'ese'ese fa'atusatusa ole a avea ma fa'ata'ita'iga muamua o fa'ata'ita'iga fou e tolu ile fa'asologa o le 40 ma o le a fa'aogaina le CMA (Compact Modular Architecture) fa'avae, ua fuafuaina e fa'aoga ai masini eletise/eletise.

O masalosaloga uma o le a faʻamalo ia Oketopa 20th, le aso na faʻatulagaina mo le faʻalauiloaina o Lynk ma Co.

Punavai: jalopnik

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili