Teaser: Toyota FT-1 Concept sili atu "tauva" i lona ala i le GT6

Anonim

Ua fa'alauiloa e Toyota se ata pu'upu'u ata mo le fa'ata'ita'iga a le Vision Gran Turismo. Ina ua maeʻa le Toyota FT-1 Concept Vision GT, o loʻo sauni le Iapani sauʻai e tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga sili atu "tauva" o le mea e foliga mai o se tasi o manatu sili ona matagofie i le Vision GT series.

Ina ua maeʻa se "vaega" moni o Vision Gran Turismo manatu, faʻalauiloa e le tele o ituaiga eseese, o le saoasaoa e foliga mai ua faʻagesegese tele. Ae ui i lea, ua toe foʻi talu ai nei Toyota i le anoanoai o tagata fiafia o le Gran Turismo 6 taaloga vitio ma se vitio teaser puupuu o lona manatu o le Vision GT, o se manatu e talitutusa lava ma le Mercedes AMG Vision GT Racing Series.

Fausiaina e le nofoaga autu o le mamanu Toyota Calty Design Research, o loʻo i Kalefonia, e mafai ona tatou vaʻavaʻai i le vitio, i le i ai o se pusa sili atu "faʻamalosi" tino, o se apaʻau pito i tua tele ma le tele o faʻaoga aerodynamic i le fiva carbon, lea e taʻitaʻia ai i tatou. e manatu e sili atu lenei "ala-taulai" lomiga o le Toyota FT-1 Concept Vision GT.

Ole fa'aaliga sili atu lea o le Toyota FT-1 Concept Vision GT e tatau ona vave maua ile Gran Turismo 6.

Faitau atili