SEAT e maua le amataga sili o le tausaga talu mai le 2003

Anonim

O loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o faʻatauga a le SEAT i le lalolagi atoa i le 2017, e mafua ona o le faʻafouina o faʻataʻitaʻiga o le a faʻaiʻu i le faʻalauiloaina o Arona fou.

Ina ua maeʻa le 2016 i luga o se faʻamatalaga lelei - o le fa tausaga sosoo lea na tupu - SEAT na amata le tausaga i luga o le vae taumatau. O le masina o Ianuari 2017 na sili ona lelei talu mai le 2003, o se taunuuga o 32,300 faʻataʻitaʻiga faʻatau atu i le lalolagi atoa, lea e faʻatusalia ai le siʻitia o le 16.5% pe a faʻatusatusa i le masina lava lea o le tausaga talu ai.

FESOASOANI: E faʻaauau pea le faʻalavelave a SEAT i le maketi SUV

“Na matou amataina le tausaga i le tuputupu aʻe malosi i totonu o matou maketi autu, i luga atu o le averesi o alamanuia. O le fa'atauga o oloa o lo'o i ai ona fa'afoliga i fa'atauga ma le mauaina o sea maketi. Ateca e mafai ai ona matou oʻo atu i tagata fou aʻo faʻateleina le manaʻoga mo Leon faʻafetai i le faʻafouina o lenei faʻataʻitaʻiga. O loʻo tumau pea le faʻatauga a Ibiza ma tumau i luga aʻe o faʻamoemoega, pe a mafaufau i le vaega mulimuli o le augatupulaga o loʻo iai nei".

Wayne Griffiths, Sui Peresetene SEAT o Fa'atauga

O le siʻitia o faʻatauga na faʻamaonia foi i Potukale, ona o le 539 iunite na lesitala i le masina muamua o le tausaga e fetaui ma le siʻitaga o le 20.9% faʻatusatusa ia Ianuari 2016.

O le lima o augatupulaga Ibiza, lea e oso i le maketi i le taumafanafana e sosoo ai, faatasi ai ma le faʻalauiloaina o Arona, faʻamaeʻaina le tele o mea leaga i le talafaasolopito o le faʻailoga Sipaniolo.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili