Maserati Levante: auiliiliga uma o le Italia SUV

Anonim

I le maeʻa ai o le teaser le aloaia na faʻaalia i le vaiaso talu ai, na faʻaalia ai e le Italian brand ata o lana SUV fou, aso aʻo lumanaʻi le faʻaaliga i le Geneva Motor Show.

Mai se vaaiga faʻalelei, e pei ona e faʻamoemoeina, o le SUV Italia fou e iloga i lona taʻaloga taʻaloga ma muscular style, faʻatasi ai ma le faʻamamafa i luma ma faʻamalama faʻamaʻi ma le uiga o le Maserati. O le mea moni, o le galuega fou a Levante "tagata Italia uiga ese" e atagia ai le agaga o le ituaiga, e taulaʻi i le faʻatinoga ma le faʻaonaponei.

Maserati Levante: auiliiliga uma o le Italia SUV 26037_1

FESOASOANI: Le pele Maserati, "aua le lotoleaga"

O faʻamatalaga e leʻi faʻaalia, ae o le Bologna brand na faʻamautinoaina o le chassis na mamanuina e "tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga masani a Maserati ma faʻataʻitaʻiga lelei i fafo-auala". O le Maserati Levante o le a fa'aalia ai le 8-saosaoa ZF fa'asalalau otometi ma le fa'aogaina o uili uma fa'atasi ai ma mea e fa'afefe ai le te'i eletise.

O mea uma e faʻaalia ai o le tele o afi o le a aofia ai poloka V6 lua, 275 ma le 350 hp. Ae mo le faʻatinoga, o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le a faʻavavevave mai le 0 i le 100km / h i le 6.9 sekone, ae o le pito i luga-o-le-range version e naʻo le 5.2 sekone. Maserati Levante o loʻo i ai se faʻaaliga ua faʻatulagaina mo le mea na tupu i Suiselani, i le vaiaso a sau.

Maserati Levante (2)

Maserati Levante (3)

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili