Opel Astra Fou 2016: Fa'aauauina le Tupulaga

Anonim

O se aga masani i mea fou, e mafai ona avea ma mautauave o le Opel Astra fou 2016. O se faʻataʻitaʻiga e foliga mai ua faʻafouina atoa e osofaʻia le tauvaga C-vaega.

O le Opel Astra 2016 fou atonu e le saeia ma lona muamua i le tulaga o le mamanu, ae o loʻo faʻatusalia ai se alualu i luma manino pe a faʻatusatusa i le augatupulaga o le a le toe umi ona faʻaaogaina, ma e faia i itu uma: faʻaogaina, tekinolosi, lelei ma le saogalemu. .

Fa'avae fou ma le fa'afouga fa'alelei

O le tulaga e matua fou lava ma o lona atinaʻe na faʻavae i luga o vete autu e tolu: maualalo le mamafa, maualuga torsional rigidity ma le saogalemu. Ina ia ausia lenei faʻaititia o le mamafa, na faʻaaogaina e le faʻailoga ni uʻamea faʻapitoa ultra-malosi i le fausiaina o le faʻataʻitaʻiga. E tusa ai ma le faʻailoga, i le averesi e faʻatatau i le afi, o le faʻaititia o le mamafa o loʻo i le va o le 120 ma le 140 kg faʻatusatusa i le tupulaga o loʻo iai nei.

I le tautalagia o le mamanu, na filifili ai Opel e faʻaleleia le mamanu, faʻamalosia le tulaga malosi ma faʻateleina le suavai i le va o vaega eseese. O le musumusuga o le Monza prototype. I totonu o le tino, masalo o faʻamatalaga sili ona mataʻina o loʻo faʻaalia i pou C, lea e maua ai le lagona o le taualuga e ese mai le tino. E galue ola, sili atu nai lo ata.

Faitau atili