Toyota GR HV Ta'aloga o lo'o i ai se fa'asalalauga otometi e pei o se tusi lesona.

Anonim

E faigofie ona iloa o tua atu o lenei manatu o se Toyota GT86. E tusa lava pe faʻapitoa i luma ma se targa-pei o le tino, e le mafai e le GR HV Sports ona natia lona amataga.

O suiga matagofie e tele ma, e tusa ai ma le Toyota, na musuia e le TS050 Hybrid prototype lea e tauva i le siamupini o le lalolagi tumau i le vaega LMP1. E mafai ona vaaia lenei mea i luma fou, lea e maua ai se pea o optics ma le tele o laina o LEDs, e pei o le TS050; poʻo le mamanu tulaga ese o uili ma e oʻo lava i foliga o le faʻasalalau pito i tua.

Mulimuli ane, e pei lava o le tauvaga faʻataʻitaʻiga, o le GR HV Sports o se hybrid. Ma e pei o lenei, o le faiga e taʻua o le THS-R (Toyota Hybrid System-Racing), ae i le taimi nei e leai se isi faʻamatalaga e uiga i ai, e leai foi ni faʻamatalaga ua faʻalauteleina.

Toyota GR HV Ta'aloga

Matou te iloa o maa o loʻo avea ma vaega o le faiga o loʻo tuʻu latalata i le ogatotonu o le taavale. Le mea e tatau ona faʻamaonia ai le leai o ni nofoa pito i tua e lua na matou mauaina i le GT86 - e moni foi o le GT86 e itiiti pe leai foi se aoga.

Toyota GR HV Ta'aloga

E le foliga mai, ae otometi lava le cashier.

Ae o le auiliiliga e tulaga ese e le o le pito i luma muamua o le taavale, e oo lava i lona vali lanu uliuli matte. O le mea moni lava o le mea e fa'aogaina ai le atigipusa. I faʻamatalaga itiiti o loʻo maua, ua faʻaalia e Toyota o le GR HV Sports e sau ma le ono-saosaoa faʻasalalauga otometi. Ae ui i lea, o mea e faʻaalia e ata o se H-mamanu masani o se pusa tusi lesona.

Toyota GR HV Ta'aloga

E le o se mea sese, e pei lava o lena. O le faʻaogaina o le faʻaogaina o lenei masini otometi e faʻataʻitaʻiina lelei le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tusilima. Mata o le a sili atu i lalolagi uma e lua?

O le isi fa'amatalaga uiga ese o le fa'amau amata e fausia i totonu o le pusa pusa, i lalo o se tapuni i lona pito i luga. O se mea e leʻi vaʻaia talu mai le Mercedes-Benz SLR. O le Toyota GR HV Sports e mautinoa lava e le manumalo i faailoga lalelei, ae e mautinoa lava o le a sili atu le fia iloa pe a faʻaalia i le Tokyo Motor Show, lea e tatalaina ona faitotoa ile Oketopa 27th.

Toyota GR HV Ta'aloga

Faitau atili