Alfa Romeo Mole Construction Artisan 001. Mata o le sui lea ole 4C?

Anonim

I le amataga o le tausaga na matou faasilasilaina ai le faafouga o le Alfa Romeo 4C , faʻatasi ai ma faʻamatalaga a Roberto Fedeli, faʻatonu inisinia i Alfa Romeo ma Maserati, i lenei tulaga: "O loʻo matou toe foʻi i le Formula 1 ma matou te manaʻomia le 4C e avea ma a matou taʻavale halo."

Faʻanatinati i luma ia Iuni 1, ina ua faʻaalia mai ia i matou le fuafuaga a le vaega FCA mo le 2018-2022, ma i oloa faʻamoemoeina, leai Alfa Romeo 4C.

I lona tulaga na sau ai se mea e sili atu le fia iloa: o le 700 hp hybrid super sports car, faʻatasi ai ma se afi pito i tua, carbon fiber cell - tutusa le fausaga ma le 4C - faʻailogaina le toe foʻi mai o le igoa 8C.

O le faaaliga a Umberto Palermo

O se mea manaia faʻafuaseʻi o ni nai aso talu ona iloa o le a maua e le 4C, e foliga mai, e leai se lumanaʻi, tatou te iloa le vaʻaiga o le mea e ono avea ma 4C fou, o se taunuuga o le faiga faapaaga i le va o le Adler Group - lea e maua ai le carbon. sela o le 4C - ma Umberto Palermo Design.

Le - manava manava - Alfa Romeo Mole Tufuga Faufale 001 o se faʻataʻitaʻiga atoatoa 4C, ma e mafai ona avea ma se avanoa e mafaufau ai mo se taʻavale taʻavale Italia lona lua.

Alfa Romeo Mole Costruzione-Artigianale 001

O le aofa'iga atoa e manino lava o le 4C, e ui lava i le umi o le pito i luma - o le Mole Construction Artisan 001 e tusa ma le 30 cm le umi ma le 6 cm le lautele. O le "paʻu" e le mafai ona sili atu ona ese, lea e foliga mai e leai se mea na tuʻufaʻatasia mai le 4C, e faʻaalia ai se mamanu sili atu ona malosi.

Musuia e Giulia Quadrifoglio

O le faʻamalosi vaʻaia e mafai ona vaʻaia, sili atu i mea uma, i fofo o loʻo maua mo pito, musuia, fiailoa, e le Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio . Manatua, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻasologa o le niche o loʻo i ai le pito i luma, lea e latalata tele i le mea e mafai ona tatou vaʻaia i le mata o Giulia.

Alfa Romeo Mole Costruzione-Artigianale 001

O loʻo i totonu foi o lenei niche tatou te maua ai se tasi o faʻamatalaga sili ona muamua o lenei faʻataʻitaʻiga tulaga ese. O lamepa latou te nofoia na o se vaega itiiti o le vaega atoa, ma le vaega o totoe e avea o se elemene aerodynamic, faʻafefe le ea agai i le pona.

O le pito i tua o loʻo faʻaaogaina se tali tutusa "kalafi", ae o le faʻamoemoega o le avanoa i totonu o le faʻailoga e faʻapitoa i le optics e avea e aveese le ea vevela mai le thruster. E tutusa le sini i le fofo na maua mo le afi pito i tua fou, lea e fafagu ai taʻavale taʻavale mai isi taimi, faʻatasi ai ma savili ea pseudo-blind. O le Giulia Quadrifoglio musumusuga ua toe vaaia i le mamanu o le diffuser ma le tuʻufaʻatasia o faʻagogo faʻagogo - faʻapipiʻi faʻatasi le lua i le lua.

Tufuga Faufale Mole 001

O le itu e amata ona faʻailogaina i pito maʻai, e pei o latou e ui atu i le pito i luga o faʻailoga uili, poʻo le faʻasologa o le "eli" luga e faʻaiʻu i le faʻaogaina o le ea i tua. Afai i le 4C o le autu autu o le ea mo le afi o loʻo tu tonu i tua o le faitotoʻa - faʻafesoʻotaʻi le laina fusi -, i le Mole Construction Artisan 001, e foliga mai e maualuga atu, i le tele o le potu, natia i le pou B.

Alfa Romeo Mole Costruzione-Artigianale 001

O totonu foi ua suia, ua le mafai ona iloa, ma se filifiliga sili atu ma le faaeteete o mea ma lanu, e oo lava i le matagofie, nai lo le mea e mafai ona tatou maua i le Alfa Romeo 4C.

Ma le afi?

O le masini, e leai se suiga na faʻaalia, o lea e manatu ai o le Alfa Romeo Mole Construction Artisan 001 o loʻo faʻatumauina tulaga masani o le 4C, e pei o le 1.75 Turbo ma le 240 hp, faʻatasi ma le ono-saosaoa lua-clutch gearbox.

Mulimuli ane, o loʻo i ai se vitio - i le Italia - mai le AutoMoto.it, lea e mafai ai ona tatou vaʻai i le Mole Construction Artisan 001 i le ao ma le faʻamatalaga a Umberto Palermo e uiga i le mamanu o le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa (o loʻo i le Italia, ae mafai ona faʻapipiʻi otometi i ulutala i totonu. Portuguese).

Faitau atili