2nd Iberian Encounter of Escape Livre Classics fa'amaonia le manuia

Anonim

O le 2nd Iberian Meeting of Classic Cars sa avea moni lava o se fa'ailoga i le ta'avale ma le tu'inanau o le ave o ta'avale tuai. E leai ni fa'alavelave i luga o le ala, leai ni afi matutu, leai ni tu'i ma leai ni fa'afitauli fa'ainisinia, o ta'avale tuai i le fonotaga na ola ai.

Na o le vevela, o le lagona lelei, o le manaʻo e faimalaga, ia iloa atili, tofo i meaʻai lelei ma aʻoaʻo e uiga i le tala faasolopito, pueina ata o laufanua ma talanoaina le sili ma le leaga o afi o loʻo i ai, o se vaega o lenei lomiga lona lua, faʻailogaina e manuia tele o tagata lautele fiafia i nofoaga eseese sa faavae ai le karavan.

Faatasi ai ma le tele o le vaʻaia ma le faʻafiafiaga saʻo mai le taulaga sili ona maualuga, o taʻavale sa, i le Aso Faraile, 4th o Setema, i le Urban Park o Rio Diz (Polis) i Guarda, mulimuli i le kapeta lanumoana, lea na latou faʻasolo ai, i le atoa Praça Luís. de Camões, aʻo leʻi paka i le ogatotonu o le taulaga ma asiasi i le Falemataʻaga o Guarda.

Fonotaga Iberian o Ta'avale Mata'utia
Fonotaga Iberian o Ta'avale Mata'utia

I le Aso Toʻonaʻi, o le laasaga muamua na taʻitaʻia ai le karavan i Gouveia, lea na faateʻia ai tagata fiafia i tala manaia ma mea moni mai le aoina o le Museu da Miniatura Automóvel, e ala i se faʻamatalaga auiliili a le tagata aoina o Fernando Taborda. O le Serra do Caramulo o se tasi o nofoaga autu i lenei taamilosaga.

I le avea ai o se vaega o le Motor Festival, e faaopoopo atu i le asiasiga i le Caramulo Museum, lea o loʻo faʻaalia ai nisi o faʻataʻitaʻiga sili a le atunuʻu o taʻavale masani ma faʻasolopito, ma se maimoaga i le mea na tupu, e leʻi natia e le au auai lo latou fiafia e aʻe i luga o le Rampa. faia Caramulo o le "matagofie" o le National Mountain Championship.

O lenei fuafuaga e faʻasalalau ai fale mataaga e tolu e fesoʻotaʻi ma taʻavale i le tuaoi ma faʻaalia ai le faʻaopoopoga o le tau o le faiga faapaaga i le va o le malo o Guarda, Gouveia ma Nelas.

Luís Celínio, peresitene o le Clube Escape Livre

O le eria o tuaoi Sipaniolo ma ona matagofie faasolopito o le taunuuga o le Aso Sa. O le Fuerte de la Concepción, o se 'olo o le 19 senituri. XVII na liua i se faletalimalo, na faʻafeiloaʻi ai le karavan i le taumafataga o le aoauli faaiʻuga ma le tuʻuina atu o faʻamanatuga, ma o le asiasiga i le vane papa o Siega Verde na faʻamaeʻaina ai lenei polokalame tulaga ese.

Luís Tadeu, pulenuu o Gouveia, ma Carlos Monteiro ma Alexandre Borges, o sui pulenuu o Guarda ma Nelas, ma Vítor Amaral, o le faipule o Turisi mo le malo o Guarda, sa i ai i le faaiuga o le vaiaso ma faʻamaonia le maeʻa o le suʻega i le 2016.

2nd Iberian Encounter of Escape Livre Classics fa'amaonia le manuia 26227_2

O le Iberian Meeting of Classic Cars o loʻo faʻatulagaina e le Clube Escape i le faiga faʻapaʻaga ma le Museum of Historia de la Automoción de Salamanca, le Miniature Automobile Museum of Gouveia ma le Museu do Caramulo, ma o loʻo i ai le lagolago faʻavae a le Tourism of Central Portugal, municipalities o Guarda, Nelas ma Gouveia, ma Ayuntamientos de Ciudad Rodrigo ma Salamanca.

O loʻo i ai foi le lagolago a Caldas da Felgueira, Paço dos Cunhas de Santar, Quinta de Cabriz ma Casa de Santar uaina, ma lagolago mo le faʻasalalauina o Classic Motor, Beira.pt ma News Motorsports.

Faitau atili