SEAT Faʻasalalau Faʻateleina Faʻatauga i le Lalolagi

Anonim

SEAT, ina ua uma ona faʻasalalau tupe maua faʻasolopito i le 2016, amata le 2017 ma se faʻaopoopoga tele o faʻatau i masina muamua e tolu o le tausaga.

O le kuata muamua o le tausaga na vaaia ai le siitia o le faatauina atu o le SEAT i le tusa ma le 14% pe a faatusatusa i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai, e tutusa ma le aofaʻi o le 117,300 taavale na faʻatau atu. O le fa'ailoga sili ona maualuga talu mai le 2001.

Ia Mati na o ia, SEAT na tuʻuina atu 53 200 taʻavale, faigofie ona sili atu nai lo le 46 500 na ausia i le 2016. Talu mai Mati 2000, e leʻi vaʻaia e le faʻailoga ia numera maualuga.

SEAT na va'aia le fa'atupuina o fa'atauga fa'alua i le tele o fa'atauga a Europa fa'apea fo'i ma atunu'u e pei o Mekisiko.

O le Sui Peresetene o le Fa'atauga ma le Maketi o le SEAT Wayne Griffiths na fa'ailoa mai i'uga nei:

"Na matou tapunia le kuata muamua i numera sili atu nai lo faʻamatalaga muamua. O matou o se tasi o faʻataʻitaʻiga televave faʻatupulaia i Europa ma matou te matua fiafia lava i le aotelega o le taunuuga, faʻapea foʻi ma le mea moni o lo matou tuputupu aʻe o loʻo alualu i luma tutusa i maketi o loʻo matou i ai faʻafetai i la matou osofaʻiga o faʻataʻitaʻiga fou. O le taunuu mai o le Leon facelift na faʻateleina ai le faʻatau ma le Ibiza fou o le a faia se sao lelei i nei taunuuga amata ia Iuni.

E LE'I MISIA: Volkswagen Golf. O foliga fou autu o le 7.5 augatupulaga

Afai o le 2016 o se tausaga o taunuuga sili ona lelei, o le 2017 ua folafola mai e sili atu. O le taunuu mai i maketi o le Ibiza fou e faʻamoemoe e faʻaauau pea le malosi i le afa lona lua o le tausaga. I se taimi mulimuli ane o le tausaga o le a faʻaalia ai le faʻasologa o Arona, lea o le a faʻapipiʻiina ai le Ibiza e pei o le SEAT's B-segment proposals. Ma o le tausaga a sau, o le a tatou vaʻai i le faʻailoga SUV faʻamaeʻaina ma le faʻaofiina o se SUV fou o le a faʻatulagaina i luga aʻe o le Ateca.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili