Maserati Lift ua sauni mo le fa'aaliga afi afi i Sineva

Anonim

E ui lava e leai se faʻamaoniga aloaʻia, ae ua faʻaalia se ata fou mo le SUV Italia o loʻo lumanaʻi, lea e faʻamoemoe e tuʻuina atu i le Geneva Motor Show.

O le Maserati Levante na faia le amataga o le Bologna i le maketi SUV, ma o lea, o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faʻamoemoe e tauva ma ona tagata Siamani, e taʻua o le Porsche Cayenne. I le ata, e tutusa ma le pateni na faʻaalia i le ogatotonu o le tausaga talu ai, e mafai ona vaʻaia le pito i luma o le Maserati Levante, faʻatasi ai ma le faʻamamafa i luga o moli e faʻafesoʻotaʻi ma le grille masani a le Italian brand.

FESOASOANI: Faʻasalalau e Maserati le ulufale atu i le Vaega Faʻasalalau i le 2020

O mea uma o loʻo faʻaalia ai o le Maserati Levante o loʻo faʻaaogaina le V6 twin-turbo 3-lita ma le 3.8-lita V8 afi, faʻapea foʻi ma le 8-saosaoa ZF faʻasalalau otometi ma se faiga faʻataʻavalevale uma, lea e feaveaʻi mai le Ghibli ma Faleoloa Quattroporte. Maserati o loʻo mafaufau foʻi i se suiga faʻapitoa mo le faʻatinoga, le Levante GTS, ma le mana o le 560 hp.

O le faʻataʻitaʻiga na maua i suʻega i Nürburgring i le faaiuga o le tausaga talu ai, o le a iai i le Geneva Motor Show i le amataga o Mati, ma e tatau ona oʻo atu i le au faʻatau i le faaiuga o le tausaga.

Maserati Lift ua sauni mo le fa'aaliga afi afi i Sineva 26276_1

Punavai: AutoEvolution

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili