Fa'afeiloa'i i le BMW Z4 Zagato Coupé matagofie

Anonim

Fa'atoa fa'ailoa mai e le BMW le BMW Z4 Zagato Coupé matagofie ma i le tepa muamua, e le mafai ona 'ino'ino i lenei lalelei Siamani ma se si'ufofoga Italia.

O le afi ma isi faʻamatalaga faʻapitoa uma e tutusa ma mea ua mafai ona tatou mauaina i le Z4 o loʻo iai nei, ae afai tatou te ave le mataupu i se tulaga faʻalelei, ona tele lea o mea tatou te talanoa ai ...

Ioe, o lenei poloketi sa i ai le lima o Zagato, le kamupani Italia o loʻo nafa ma lenei galuega faʻailoga mataʻina. O le taʻutaʻua Milan bodybuilder na faia se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona manaia i aso nei, ma avea ai le Z4 ma se taʻavale sili atu le malosi ma le matagofie. I le ala, o le uluai faʻataʻitaʻiga ua uma ona avea ma meaʻai moni mo o tatou mata.

Fa'afeiloa'i i le BMW Z4 Zagato Coupé matagofie 26306_1

BMW ua uma ona resitalaina le Zagato e ave i luga o auala Europa, o lea e foliga mai o le a faʻatau atu nisi kopi.

E le mafai e le Faatonu o le kamupani ma le mamanu o Andrea Zagato ona tuua lana molimau, "E faigofie tele le faia o se suʻesuʻega mamanu e le o faamoemoe e faʻaaogaina i luga o le auala. E le manaʻomia le tausisia o tulafono faʻatonutonu uma e pulea ai le saogalemu i faʻalavelave faʻafuaseʻi poʻo le puipuiga o tagata savavali, lea e tatalaina ai se faasologa o faʻatonuga fou i tulaga o le mamanu. O le lu'itau o le tu'iina lea o lagona fa'alogona o se ta'avale fa'ata'ita'i i totonu o se masini e mafai ona tamo'e i luga o le auala. Matou te manatu e mafai ona matou faia lena mea i le BMW Zagato Coupé.

Fa'afeiloa'i i le BMW Z4 Zagato Coupé matagofie 26306_2

Na va'aia e le Zagato Coupé lona tino alumini o lo'o fa'aogaina e lima e nisi o tufuga sili ona lelei i le lalolagi, o se fa'ailoga e fa'apitoa ai lenei BMW. Mo matou, atonu o le faʻamalama o loʻo i luga o le pito i tua o Kamm o se mea e sili atu i le lumanaʻi, e ui lava ina o loʻo i ai moli i tua e uiga ese. O isi mea uma e galue i le atoatoa.

Matou te tuʻuina atu ia te oe ni ata ma vitio ina ia mafai ai ona e faia au lava faʻaiuga:

Fa'afeiloa'i i le BMW Z4 Zagato Coupé matagofie 26306_3
Fa'afeiloa'i i le BMW Z4 Zagato Coupé matagofie 26306_4
Fa'afeiloa'i i le BMW Z4 Zagato Coupé matagofie 26306_5

Fa'afeiloa'i i le BMW Z4 Zagato Coupé matagofie 26306_6
Fa'afeiloa'i i le BMW Z4 Zagato Coupé matagofie 26306_7
Fa'afeiloa'i i le BMW Z4 Zagato Coupé matagofie 26306_8

Fa'afeiloa'i i le BMW Z4 Zagato Coupé matagofie 26306_9
Fa'afeiloa'i i le BMW Z4 Zagato Coupé matagofie 26306_10
Fa'afeiloa'i i le BMW Z4 Zagato Coupé matagofie 26306_11

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili