Ta'avale 'Tesla' i luga o le auala a'o le'i uma le tausaga

Anonim

Manatua Nikola One, le loli eletise? Ia iloa o le uluai fa'ata'ita'iga galue o le a tu'uina atu ia Tesema 2 i le Aai o Sate Leki.

O Nikola Zero o le peti tele muamua lea a Nikola Motors, o se kamupani e lavea le maketi ma se poloketi eletise e tutusa lelei ma Tesla - o le mea lea, pei o Tesla, Nikola Motors na musuia e le igoa o le Croatian inventor Nikola Tesla. I se faʻamatalaga na tuʻuina atu i lenei masina (i'inei atoa), na faʻaalia ai e le kamupani o le uluai faʻataʻitaʻiga galue o le Nikola One o le a amata i le aso 2 o Tesema, i le Aai o Sate Leki (USA) - taʻutaʻua i le lalolagi mo ona laufanua masima umi ma mo le faamaumauga saoasaoa.

Ta'avale 'Tesla' i luga o le auala a'o le'i uma le tausaga 26332_1

E fa'aogaina e Nikola Zero afi eletise e ono e fa'aola e le 320kWh maa ma le kesi kesi fa'alenatura (lea e galue e pei o le , lea e aofia ai le 320kWh maa, sili atu i le 2,000 hp o le mana ma le 5020 Nm o le maualuga maualuga . E tusa ai ma le Nikola Motors Company, o le tutoʻatasi o le Tasi e mafai ona oʻo atu i le 1900 km, ma maua ai le 50% faʻaitiitiga o tau i kilomita pe a faʻatusatusa i loli diesel. Trevor Milton, Pule Sili o Nikola, o loʻo agai i luma ma fai mai o lana loli o le "lau paia o le alamanuia o felauaiga i luga o auala".

E LEʻI MISIA: Bentley Bentayga e mafai ona faʻaaogaina le "Super Diesel" o le Audi SQ7

"Matou te le o iloa se isi taavale eletise mamafa e mafai ona felauaiga sili atu i le 36 tone mo le sili atu ma le afe kilomita e aunoa ma se taofi. Ma e na o le 15 minute e toe faʻaleleia ai maa mo le isi afe kilomita". Fai mai le faʻailoga e sili atu nai lo le 7,000 faʻaagaga mo lenei faʻataʻitaʻiga. i le faaopoopo atu i le Tasi, Nikola Motors Company o le a faʻalauiloaina foi se 100% eletise UTV ma sili atu i le 500 hp o le mana. I le ata i lalo:

nikola zero utv 1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili