Na manumalo André Silva i le Iberian Drift Cup lea na faia i Pinhel

Anonim

O le Iberian Drift Cup na faia ananafi, Aokuso 27, i Pinhel, o se itumalo o Guarda, lea na faʻapotopotoina, i luma o le aofia tele, e tusa ma le 18 tagata taʻavale a le atunuʻu ma Sipaniolo. O le tauvaga na faia i totonu o fale gaosi oloa o le aai o Falcão ma faʻamauina Pinhel o le laumua o Drift, ma o loʻo faʻatulagaina i le va o le Clube Escape Livre ma le Fono a le Aai o Pinhel.

I le faaiuga o le tele o paʻu mu, o le manumalo o André Silva i le pulega a le Nissan Skyline. O le avetaʻavale AutoCRC mai Braga sa i ai se faʻaaliga mataʻina, faʻaputuina le numera maualuga o palota / fiafia, atoa 743. O le pulelaa o le a maeʻa ma Armindo Martins, mai Vila Nova de Famalicão, i le pulega a Nissan 350Z, ma 528 palota; sosoo ai ma Pedro Couto, mai Vila do Conde, ave le BMW M3, e 519 palota.

André Silva ma Nissan Skyline, Manumalo i le 2017 Iberian Drift Cup, i Pinhel

E mataʻina foʻi le auai o Firmino Peixoto i Toyota, Rui Pinto i Nissan, João Gonçalves i Mazda, Marcos Vieira i BMW ma Pedro Sousa foi i BMW, ma Martin Nos, le avetaavale Sipaniolo sili o loʻo iai. I taʻaloga, faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga a taʻavale e lua i le taimi e tasi, o Diogo Cardoso, Bruno Costa, Ermelindo Neto, Filipe Silva ma Fábio Cardoso na tu i fafo.

O lenei taunuuga o le tautinoga a le malo i mea eseese ma tulaga mataʻina mo le itulagi, lea e mafai ona matou faia naʻo se kalapu faʻasino e pei ole Escape Livre.

Rui Ventura, Pulenuu o Pinhel

Sa i ai foi avanoa i le Iberian Drift Cup e faʻaaloalo ia Daniel Saraiva, DRIFT amepasa mai Pinhel, o le na maliu i aso aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga, lea o le a ia auai ai foi. Na fausia e le faalapotopotoga le ipu e faamamalu ai Daniel Saraiva, lea na tuuina atu ia Pedro Sousa, o se tasi o folafolaga talavou a DRIFT.

O le fa'aaliga o lenei Aso Sa e le mafai ona sili atu i le fa'aluaina o le tele o tagata ta'avale nai lo le tausaga talu ai, i le taunu'u mai o tagata fa'aSipaniolo ma fa'ateleina le saogalemu. A tuufaatasi, e aunoa ma se masalosalo o le saafiafiga sili lea e mafai ona tatou tuuina atu ia Tanielu.

Luis Celínio, Peresetene o le Clube Escape Livre
Iberian Drift Cup 2017, Pinhel

Faitau atili