Lamborghini Huracán: le Taurus Hurricane

Anonim

Ua leva ona fai ma fa'amatalaga! A itiiti se taimi tatou te iloa aloaia ai se faʻataʻitaʻiga fou, o ata e aliali mai, "faʻafuaseʻi", i luma atu o le faʻatulagaga. O le Lamborghini Huracán, na toe fa'aigoaina talu ai nei o le sui o le Lamborghini Gallardo, o le mea e laki ai, o se tagata na vave ona afaina i le gase.

O ata muamua ia o le Lamborghini Huracán i le lumanaʻi. O le ai ai le matafaioi o le suia o le Gallardo mataʻina masani, ma le 10 tausaga i luga o le maketi, ma le Lamborghini sili ona faʻatau atu, ma sili atu i le 14 afe iunite faʻatau. O tauva e pei o le Ferrari 458 Italia ma McLaren 12C ua siitia le tulaga i tausaga talu ai nei, ma Gallardo, i le avea ai ma se fitafita tuai o le vaega, ua uma ona valaau mo se toe teuteuga o finauga mo ia fili malolosi. I le 2014, e tatau ona faʻamaonia e le Lamborghini Huracán o le povi e sili ona malosi.

lamborghini-huracan-leak-3

O faʻamatalaga lea o loʻo i ai, mo le taimi nei, e uiga ia Huracán, lea e le ese tele le fua mai le Gallardo o loʻo iai nei. E pei o lenei, o le Lamborghini Huracán ua atiina ae faatasi ma le Audi R8, pe sili atu ma lona sui, lea e tatau ona tatou feiloai i le 2015. O loʻo i ai foʻi le taʻavale uma-uili ma le afi o se evolusione o le 5.2l V10 o loʻo iai nei. Fa'asilasilaina se "soifua maloloina" 610hp na ausia i le 8250rpm mata'utia. Torque e oʻo i le 560Nm i le 6500rpm ma o le masani masani 0-100 km / h faʻataʻavale e 3.2 sekone. E ui lava i le malosi e le mafesiligia, o Lamborghini e matauina o lona V10 e mafai ona ausia tulaga faʻamaonia Euro6, ma faʻafetai i le faʻaogaina o le tui tuusaʻo ma le amataga-stop system, faʻasalalau le averesi o le 12.5l / 100km. Fa'amoemoe?

lamborghini-huracan-leak-5

O le faʻasalalauga o se mea muamua mo Lamborghini. O le Lamborghini Huracán o le a faʻaaogaina le Audi R8's dual-clutch transmission, o se filifiliga sili atu ona faʻaleleia ma aoga nai lo le ISR o loʻo maua i le Aventador. Ma e pei e foliga mai o le masani, o le a mafai ona tatou filifilia auala eseese o le faʻaoga i le na o le oomiina o se ki: Strada, Sport ma Corsa. O nei auala e tolu o le a galue i luga o le felauaiga, taʻavale ma le faʻamalolo, suia uiga malosi o le Huracán. Ina ia tupu lenei mea, o le Lamborghini Huracán o le a sau ma le taʻavale malosi (Lamborghini Dynamic Steering) ma magnetoreological dampers (Magneride), lea e mafai ai ona e suia, toetoe lava a vave, lona tulaga faigata, o se mea e mafai ona tatou mauaina i le tele o faʻataʻitaʻiga Ferrari poʻo le Corvette, o le taavale muamua na faʻaaogaina lenei tekinolosi.

lamborghini-huracan-leak-1

E pei ona mafai ona e mafaufauina, o faʻatinoga o le a maualuga, ou te talitonu, e mafai ona toe faʻaleleia o tatou manava! Na'o le 9.9 sekone mai le 0 i le … 200km/h, e visceral! O le mamafa faʻamago faʻasalalau o le 1422kg, o nai sefulu kilokalama e sili atu nai lo ana fili sili ona vavalalata, o loʻo i lalo o le 1400kg, ma le tuʻuaʻiga atonu e pa'ū i luga o uili faʻaopoopo e lua a le Lamborghini Huracán. E pei lava ona taua e pei o le faatelevaveina o le taofi, ma mo lena mea, matou te maua ai tisiki taofi e le vaivai e faia i le carbon-ceramic compound.

lamborghini-huracan-leak-4

Vaʻai, pei o soʻo se Lamborghini, e faʻaalia, ma lelei! Sa i ai le popolega o le faʻateleina o le vaʻaia o Veneno e Egoista o le mautauave vaʻaia mo le Lamborghini Huracán, faʻaliliuina i totonu o se tuufaatasiga o itu, pito ma mea faʻaoga aerodynamic na siitia i se fua caricatural, e saofagā i le tala faatino, ae leai se uiga matagofie. Faʻateʻia le vaʻaia o se mea mama foliga, sili atu ona i ai nai lo le Aventador, e aunoa ma ni elemene teuteu fua. E i ai se faatosinaga a le Sesto Elemento, ae o le Lamborghini Huracán e sili atu ona mama.

O tulaga tulaga ese, mataʻina ma e oʻo lava i le faʻamalosi o loʻo i ai pea, ae na ausia, sili atu i luga o mea uma, faʻataʻitaʻiga o luga ma nai laina faʻavae autu. O le hexagon o le motif graphic faifaipea, o loʻo i ai i le faʻamatalaga o se faasologa o elemene ma vaega, i fafo ma totonu. Fa'asao i se foliga fa'aonaponei, fa'amata i luma ma tua, fa'atasi ai ma le Y motif, ua uma ona iai i isi Lamborghini.

O le Lamborghini Huracán o le a fa'aalia lautele ile Geneva Motor Show ia Mati 2014.

lamborghini-huracan-leak-2
Lamborghini Huracán: le Taurus Hurricane 26513_6

Faitau atili