Reiter Inisinia Lamborghini Gallardo GT3 FL2 | Tusi Tusi Ta'avale

Anonim

Afai, pei o matou i le Ledger Automobile, e te manatu o le Lamborghini Gallardo o se taavale e mautinoa lava o le a misia, ona e le fa'atofuina oe lava i lagona le mautonu.

E tusa ai ma le Reiter Engineerig ma Lamborghini, na faatoa sainia e le au tauvaga a Siamani se maliega faʻataʻitaʻi ma le faʻailoga Italia e faʻalautele le gaosiga o le Gallardo GT3. Maliega o le a faʻalauteleina mo le isi 2 tausaga, o lona uiga, i le faʻataʻitaʻiga o le a tatou vaʻai i le Gallardos GT3 mo le isi 2 tausaga o tauva i le tele o suʻega a tagata tafafao maimoa, o mea e tumau ma tauvaga ipu. Ae o le maliliega e aoga mo le 5 tausaga, lea e ono aofia ai se Cabrera GT3 i le lumanaʻi.

O le Reiter Engineering Lamborghini Gallardo GT3 FL2 e faʻavae i luga o le 2013 faʻataʻitaʻiga, ae o loʻo i ai le tele o faʻaleleia e faʻaauau ai le tauvaga i luga o le ala.

2013-Reiter-Inisinia-Lamborghini-Gallardo-GT3-FL2-Studio-1-1280x800

O nei faʻaleleia e aofia ai le 24H braking system, o se faʻaoga maualuga-vaivai ua faʻafetaui atoatoa mo suʻega tumau. I luga o se tulaga faʻainisinia, na toe faʻaleleia le faiga faʻamafanafana atoa ma, e ofoofogia, e oʻo lava i le faʻaaogaina na faʻaititia.

O le Reiter Engineering Lamborghini Gallardo GT3 FL2 o lo'o fa'aalia ai fo'i se afifi fou, sili atu ona lelei aerodynamic fa'atasi ai ma mea fa'aleaga pito i luma fou ma fa'asalalauga fa'asolo i tua, fa'avae atoa i luga o mea na fa'aogaina i le Super Trofeo version. O le isi itu lelei tele o lenei Reiter Engineering Lamborghini Gallardo GT3 FL2 o le iʻuga o faʻaleleia uma na faʻatatau i ai, na mafai ai ona faʻatautaia se taumafataga 25kg pe a faʻatusatusa i le GT3 version.

2013-Reiter-Inisinia-Lamborghini-Gallardo-GT3-FL2-Studio-2-1280x800

Mo i latou e mafai ma mananao e amata lo latou ulufale atu i le lalolagi o tauvaga, o le Reiter Engineering Lamborghini Gallardo GT3 FL2 ua uma ona faʻamaonia o se tasi o taʻavale sili ona taugofie mo 'au laiti e itiiti a latou tupe. O lenei Reiter Engineering Lamborghini Gallardo GT3 FL2 ua uma ona umia se faʻamaumauga i tau o le tausiga, faʻatasi ai ma tau mai le € 9 / km i le € 12 / km, e aofia ai le toe fausiaina o vaega pe a manaʻomia. Ioe, o loʻo matou talanoa e uiga i se taʻavale e le taugofie, o le Reiter Engineering Lamborghini Gallardo GT3 FL2 o loʻo ofoina atu mo le € 320,000, faʻatasi ai ma lafoga e fesoʻotaʻi ma tulafono eseese o lafoga a atunuu taʻitasi.

O le kamupani Siamani, Reiter Engineering, o loʻo atinaʻeina taʻavale lamborghini mo le tauvaga talu mai le 2000, ma o lona faʻamaumauga e 199 manumalo ma 350 podiums, lea e faʻaalia manino ai le gafatia ma le faʻamaoni e tuʻuina atu e le kamupani i ana galuega faatino.

2013-Reiter-Inisinia-Lamborghini-Gallardo-GT3-FL2-Studio-3-1280x800

O le taimi muamua fo'i lea i le tala fa'asolopito o se ta'avale GT3 mai se au atina'e i fafo e pei o le Reiter Engineering ua fa'atupu fa'atasi se ta'avale GT3, i se faiga fa'apa'aga fa'atasi ma Lamborghini.

O le siiina o le veli i luga o le masini o lenei Reiter Engineering Lamborghini Gallardo GT3 FL2, e mafai ona tatou faʻamoemoe i se afi e tutusa ma le Lamborghini LP550-2, ae e pei ona mafai ona e vaʻaia mai le ata o le afi afi, o le pusa faʻaoga ma faʻamama ea e leai. -o lo'o i ai, o lo'o suitulaga i pu alumini e lua.

I tulaga o taavale afi ma le tino, e mafai ona tatou faʻamoemoe i le faʻaogaina o le ultralight structure, faʻavae i luga o le vaʻa vaʻaia manatu atoa i le alumini. O faʻamalosi tino faʻavae o loʻo i totonu o olo faʻamalolo i luga o le 2 axles. O le fale ta'avale saogalemu ua fa'amaonia atoatoa e le FIA ma o fa'amalama o lo'o faia i le MaKrolon, o se mea e maua mai i le acrylic, lea e sili atu ona manifinifi ma sili atu ona tete'e.

2013-Reiter-Inisinia-Lamborghini-Gallardo-GT3-FL2-Mechanical-Inisinia-Vaega-1280x800

O le fa'amalologa lima-lua ma fa'amau fa'amautu fa'avave ua mae'a ona atia'e e Reiter Engineering ma fa'aalia ai isi elemene fa'amalologa fa'aaloaloga a Öhlins, fa'atasi ai ma mea fa'apitoa e fa'afefete'i. O le faiga taofi e iai le pa'i fa'apitoa Brembo ma e mafai ona e fa'amoemoe i uili magnesium 18-inisi.

Mulimuli ane, o le pusa aerodynamic o loʻo i ai le fetuunaiga faʻapitoa o le apaʻau pito i tua ma o le fale e faʻafefe i luga o le ea i totonu o le taualuga. O nofoa tauvaga o lo'o i Kevlar ma e sau i 2 fa'aliliuga, fa'ataga le fetaui lelei mo tagata ta'avale uumi pe pupuu.

2013-Reiter-Inisinia-Lamborghini-Gallardo-GT3-FL2-Fa'agata-Fa'ainisinia-1280x800

O le Reiter Engineering Lamborghini Gallardo GT3 FL2 na te aveina atu i tatou i le lalolagi o le tauvaga i tau e sili atu le taugofie nai lo isi talosaga, aemaise lava pe a tatou amanaia le Mercedes SLS AMG GT3, ma le tele o tau o le mauaina ma le tausiga. E le mafai ona taʻua o se tau maualalo, ae e mafai ona maua ai ni tufatufaga tuʻufaʻatasia atoatoa i le tauvaga ma se faʻatauga sili atu ona taofiofia.

Reiter Inisinia Lamborghini Gallardo GT3 FL2 | Tusi Tusi Ta'avale 26514_6

Faitau atili