Honda fa'atuina muamua ata aloaia o le fou (ma matagofie!) Malamalama

Anonim

O se hatchback e fa-faitotoa ma le faʻaogaina o le hybrid, o le Honda Insight o loʻo sauni e faʻaalia aloaia lana augatupulaga fou, lona tolu, i le Detroit Motor Show, faʻatulagaina mo Ianuari. Ae o le igoa Iapani na filifili e faʻaalia muamua, e ala i ni ata aloaia. Ma o lena faʻasalalauga se sili atu le manaia hybrid, lea, ioeina, matou te toe fia vaʻai maketi i Europa!

Faatasi ai ma ata, faʻamaonia e Honda, tutusa ma mai le taimi nei, o le Insight fou o le a faia se eseesega, e le gata mo lona "faʻailoga sili", ae faʻapea foʻi mo lona "maualuga maualuga i tulaga o le faʻaaogaina o suauu". Faʻafetai, mai le amataga, i le faʻaaogaina o se masini fou e lua-engine hybrid system e Honda - taʻua i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive) o loʻo tu i fafo, faʻavae, mo le leai o se faʻasalalauga masani, e pei o se 100% faʻataʻitaʻiga eletise.

Honda Insight Concept 2019

"Faatasi ai ma ona uiga matagofie, tulaga malosi, tele avanoa i totonu ma le faatinoga o se tasi o mea sili i le vaega, o le Insight fou o loʻo faʻaalia ai le auala Honda e faʻatatau i le mamanuina o taʻavale eletise, e aunoa ma le faʻatagaina masani o lenei ituaiga o talosaga"

Henio Arcangeli, Sui Peresetene Sinia o Faʻatauga Taʻavale i Honda America

O le a oʻo atu le malamalama i Europa?

Mo le kamupani Iapani, o le Insight fou e tatau ona fai ma sui o se fesoasoani taua i taumafaiga e faʻamalosia le lua vaetolu o ana faʻatauga i le lalolagi atoa, i le 2030.

O le Honda Insight fou e fa'amoemoe e taia le maketi i Amerika i Matu i le taumafanafana o le 2018, o lona uiga, toeitiiti atoa le 20 tausaga talu ona fa'afeiloa'i le ulua'i augatupulaga o le fa'ata'ita'iga i tagata fa'atau Amerika.

E tusa ai ma Europa, e leai se mea na taʻua e uiga i ana pisinisi. O le Honda Insight fou, i Amerika, o le a tuʻuina i le va o le Civic ma le Accord, ma o le ituaiga o tino e filifilia e fetaui ma mea e fiafia i ai le tagata faʻatau Amerika i Matu.

Honda Insight Concept 2019

I luga o le konetineta o Europa, fa-faitotoa saloons ua faʻatupulaʻia le mamao mai mea e fiafia i ai tagata faʻatau - Honda lava ia ua uma ona aveese le Accord mai le maketi -, lea e tetee i le vaʻaia o le Insight fou i luga o tatou auala.

I le isi itu, o le faiga fou hybrid a Honda o le a oʻo atu i le tele o faʻataʻitaʻiga. I le Frankfurt Motor Show mulimuli, na faʻaalia ai e le Iapani le faʻataʻitaʻiga o le CR-V fou faʻatasi ai ma se afi faʻapipiʻi, tutusa lelei le faiga faʻaogaina i lenei Insight fou. O le a avea ma SUV muamua o le ituaiga e mauaina lenei faiga, ma o le CR-V Hybrid o le a, e aunoa ma se masalosalo, e faʻatau atu i Europa.

Faitau atili