New Concept e va'ai muamua le SUV compact a Volkswagen

Anonim

O le teaser na faalauiloa e Volkswagen ua siitia ai le veli o se manatu fou o le a tuuina atu i Sineva. Autoeuropa i le tuuga mo le gaosiga o le faʻataʻitaʻiga.

Na iloa e Volkswagen ua leiloa le eleele i le vaega SUV compact ma amata loa ona galue. Na faapea mai, o le Siamani brand o le a tuʻuina atu se manatu i Geneva o loʻo vaʻaia se faʻataʻitaʻiga e leʻi tupu muamua i le Volkswagen, faʻatulagaina i lalo ole Tiguan ma faʻamoemoe e taunuu i le maketi i le faaiuga o le 2017.

Ole SUV fa'akomepiuta fou a Volkswagen o le a sili atu le mata'utia nai lo le isi vaega o le ituaiga ma e fa'amoemoe e fa'aaogaina ni fofo fa'apitoa. O ata muamua o lenei manatu o loʻo tuʻuina mai ia i tatou ni faʻamatalaga e tatau ona tuʻuina atu i le gaosiga o le gaosiga, e aofia ai le pito i luma ma le faitotoa pito i luma ua maeʻa i le palasitika uliuli, lea e faʻatusatusa i le lanu o le tino. Fa'atusatusaga e fa'amautinoa ai se va'aiga fa'aletalavou ma fa'ata'ita'i. O moli e fai fo'i siepi fou, fa'atasi ai ma le fa'amamafa i moli fa'atafafa fa'atusa fa'a LED i le ao.

Volkswagen

FESOASOANI: O le Volkswagen Polo Beats o se disco 4-uili

E ui lava e leai ni ata o totonu o le "mini-SUV" na faʻasalalau, ae fai mai le Wolfsburg brand o le a tutusa lelei ma le BUDD-e concept - o lona uiga o le leai o ni faʻamau o le a iloa. O le touchscreen e tatau ona avea ma meafaigaluega autu e maua ai galuega uma taʻavale.

E leai lava se igoa mo le peti fou Volkswagen, ae o loʻo i ai i latou e faʻauluina le igoa "T-Cross". O le a taʻu mai e le taimi, mo le taimi nei e mafai ona tatou faʻatali mo le faʻaaliga atoatoa o foliga o lenei manatu. Vaevae i lalo ole Tiguan, ole ituaiga SUV fa'apipi'i fou ole a fa'aogaina se fa'ata'ita'iga pu'upu'u ole MQB platform - o le tasi lea o le a fa'aaogaina i le gaosiga o le isi Polo.

Gaosiga i Autoeuropa?

O se tasi o falegaosimea ua tofia mo le gaosiga o lenei SUV fou o le Autoeuropa. Matou te faamanatu atu ia te oe na maua e le fale Palmela se tupe teufaafaigaluega o le 677 miliona Euro i le 2015, ina ia faʻaonaponei i tekinolosi lata mai ma saunia laina gaosiga mo le MQB modular platform - o lenei tupe faʻafaigaluega o le a fausia ai 500 galuega fou.

Seia o'o ina fa'amaonia le nofoaga o le a gaosia ai lenei SUV fou, o isi manatu i luga o le laulau pulega Volkswagen Group o Bratislava (Slovakia) ma Kvasiny (Czech Republic). O le Volkswagen SUV "trailer" e mafai foi ona gaosia i totonu o le fale gaosi oloa filifilia, o le "masaga uso" lea e tatau ona faʻasalalau e Skoda ma Seat i se taimi lata mai.

Afai e faʻamaonia lenei faʻaaliga, o le tausaga a sau o le a malosi mo Autoeuropa. O gaosiga o loʻo faʻamoemoe e amata i le 2017 ma faʻatau atu e ono amata i le kuata mulimuli o le tausaga lava e tasi, poʻo le amataga o le 2018.

Volkswagen

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili