Gumpert Explosion o se pese i le Vaega B

Anonim

O Geneva o le a avea pea ma vaaiga o mea e ofo ai e tusa ai ma le Auto Salons, ma o lenei lomiga 2014 e leai se faʻalavelave. Auai ma i matou i se asiasiga i le Gumpert Explosion fou, o se toe faauigaga matagofie o taavale iloga o le Group B Rally.

Ae muamua, e taua le manatuaina: Roland Gumpert o le faatonu o Audi Sport i le 80s ma e iai masini e pei o le Audi Quattro i lana mataupu aoaoina.

Roland gumpert

O se taunuuga o le fesoʻotaʻiga i Audi, toetoe lava a pei o se umbilical cord, Roland Gumpert sa i ai le lagolago a le Ingolstadt brand, i lenei malaga fou o le fausiaina o masini tulaga ese. O lenei mafutaga e leʻi faʻaumatia, ma Audi o loʻo tuʻuina atu le tele o vaega masini i mamanu a Roland Gumpert.

Ua 9 tausaga talu mai le vaʻaiga a Roland Gumpert, faʻatasi ai ma le Audi synergy, na faʻaalia ma le Apollo, o se faʻataʻitaʻiga ma le visceral lelei i luga o le auala ma na faʻafefe ai le tele o tagata fau taavale.

Gumpert talu ai nei na iu ina mafatia i taunuuga o se tulaga le lelei ma i le 2013, na faila ai le talosaga mo le le mafai ona totogi, ae tusa lava pe foliga mai ua leiloa mea uma, o le malamalama i le pito o le ala na oo mai i se fesoasoani e le o taʻua ma ua toe foi mai Gumpert . faafeiloai le Gumpert Pa.

02-gumpert-pa-pa-geneva-1

O le Gumpert Explosion e toe faʻafoʻi mai ai le faʻamoemoe e le gata i lea, o taavale a le Vaega B atonu e leʻi oti e faʻavavau, ma ola pea i le nostalgia o le 80s.

O le Gumpert Explosion o se toe tu faʻaonaponei o le Vaega B, faʻatasi ai ma ana musumusuga mai taʻavale sili ona sauā. O lenei Gumpert Explosion ose fa'amanatuga i le 80's toe faʻafouina lea e mafai ai soʻo se mea ma e matua lofituina ai le valaau mo Sex, Drugs and Rock n Roll, faʻanoanoa! Talosaga mo Alatele Mauga, Pamu Gasoline ma Turbo Symphony!.

12-gumpert-pa-pa-geneva-1

O le Gumpert Explosion atonu o se toe faauigaina fou o le aafiaga na saunia e le vaega B taʻavale, faʻatasi ai ma "tuʻi fatugaʻo", faʻatasi ai ma suiga taʻitasi, "le leai o se ea", i le loloto o le saoasaoa ma le "gao o le vertebrae cervical. ”, i pi'o feutanaiga ta'itasi.

E mafua ona o le Gumpert Explosion, e faʻaaogaina le synergy Audi ma maua totoga e pei o le 2.0 TFSI poloka, ma le 420 horsepower ma le maualuga maualuga o le 519Nm. Mo i latou e manatua lelei le vaega B, o lenei tulaga malosi o loʻo faʻatusalia le tulaga sili ona vaivai. O lea ia "agai i luma" ma mafaufau i le numera o le Gumpert Explosion S: faʻapipiʻiina i le 2.5 TFSI poloka, 503 horsepower ma le 625Nm, faʻatasi ma le Quattro all-wheel drive system.

13-gumpert-pa-pa-geneva-1

Faatasi ai ma se fausaga na amata mai i le vaega B faʻataulāitu o le 80s, o le Gumpert Explosion o loʻo faʻaalia ai se tubular chassis, tuʻufaʻatasia ma fibre carbon ma bodywork ma alumini ma fiberglass panels.

O le faʻamoemoega faʻatinoga e le o mamao i tua atu o taʻavale taʻavale lauiloa, aua o le Gumpert Explosion e mafai ona 3s mai le 0 i le 100km / h ma e sili atu i le 300km / h o le saoasaoa maualuga.

Gumpert, o loʻo naunau e laa i luma ma tuʻi le faʻalavelave i tua, ma le talitonuga maumaututu i le gaosiga o le Gumpert Explosion, talia o poloaiga ma tau e amata ile € 105,000, e leai se lafoga, faʻatagaina ma tau felauaiga. .

05-gumpert-pa-pa-geneva-1

Mulimuli i le Geneva Motor Show ma le Ledger Automobile ma tumau pea i le fa'alauiloa uma ma tala fou. Tu'u mai ia i matou lau fa'amatalaga iinei ma luga oa matou upega tafa'ilagi!

Gumpert Explosion o se pese i le Vaega B 26663_6

Roland Gumpert ma Michele Mouton Audi Quattro

Faitau atili