Bentley manumalo i le maketi ma SUV fou

Anonim

Ina ua maeʻa le finauga Exp 9 F Concept (2012), ua toe foʻi Bentley i le pule, ma le mea o le a avea ma vaaiga muamua o se SUV fou i le lumanaʻi, e faʻavae i luga o le faʻavae faʻatasi o le VW i le lumanaʻi.

O le SUV a Bentley i le lumanaʻi o le a faʻatau atu i le 2016. Ua filifili le Crewe brand, i le fiafia o ana au, e faʻalauiloa se teaser o lenei faʻataʻitaʻiga.

Faʻasaga i le Exp 9 F Concept, o eseesega e iloagofie. Na filifili Bentley e faʻamalulu uma foliga o le Exp 9 F, ma tuʻuina atu i le SUV i le lumanaʻi se ata e sili atu ona malilie, i le faiga o le Continental GT, faʻatasi ai ma le seti masani o mata lua i luma.

Bentley Exp 9 F Concept 2012
Bentley Exp 9 F Concept 2012

E ui lava e naʻo se vaega o le pito i luma e mafai ona vaʻaia, e foliga mai o le isi vaega o le mamanu e mafai ona tausia, o loʻo faia sina suiga.

Ae mo le igoa ese o le manatu muamua, lea e leʻi ola e tusa ai ma soʻo se tu ma aga a le ituaiga, lea e oʻo atu ai le papatisoga o faʻataʻitaʻiga i igoa o taʻutaʻua taʻutaʻua o le taamilosaga a La Sarthe, faʻafouga faʻatekinisi, e pei o le mataupu o le Turbos, pe na o igoa o le tofo ma le matagofie e pei o le Continental ma Flying Spur.

Ae o le igoa Falcon ua foliga mai ua alualu i luma, e ui lava o Ford o loʻo umia aia tatau i lena igoa.

Bentley Exp 9 F Concept 2012
Bentley Exp 9 F Concept 2012

E tusa ai ma le tulaga o maketi, fai mai Bentley o le a sili ona taugata SUV, faatasi ai ma talosaga mo le faʻamalosi lea o le a aofia ai le 4.0 V8 biturbo poloka ma le tele 6.0 lita W12. O le ofo o se afi "plug-in hybrid" ma se filifiliga tiso o loʻo i totonu o le faʻatusatusaga.

E pei ona matou faamamafaina, o le Bentley SUV fou o le a maua se tulaga fou mai le vaega VW, lea o le a masani foi i isi vaega synergies, e pei o le tupulaga fou o le Audi Q7, Porsche Cayenne, Volkswagen Tuareg ma le SUV e Lamborghini.

O le fale Bentley i Crewe na filifilia e faʻaoga ai le gaosiga o le SUV fou, ma o le toe faʻaleleia ma le faʻatupeina o atinaʻe fuafuaga o le a sili atu i le 8.6 miliona Euro i le isi 3 tausaga.

Totonu o le 2012 Bentley Exp 9 F Concept
Totonu o le 2012 Bentley Exp 9 F Concept

O Bentley e matua fa'amoemoe lava e uiga i le fa'alauteleina o numera fa'atau, o lo'o fa'amoemoe le fa'ailoga e toe fo'i mai fa'atasi ma le tafe mai o le 3000 iunite i tausaga ta'itasi i maketi autu. Ae mo tau, o loʻo tumau pea nei mea i le mamanu a atua, ae e foliga mai o le a le maualalo le tau nai lo mea na talosagaina e le Continental GT.

Faitau atili