Lototele ma ta'aloga. Arkana o se fa'ata'ita'iga fou i le va'aiga SUV a Renault

Anonim

O le Arkana, o le faʻaopoopoga lata mai i le aiga SUV a Renault, faatoa "tuu" i le maketi Potukale, lea e amata ai tau ile € 31,600.

Faʻavaeina e faʻavae i luga o le CMF-B platform, o le mea lava e tasi na faʻaaogaina e le Clio ma Captur fou, o le Arkana o loʻo faʻaalia o ia lava o le SUV Coupé muamua i le vaega na faʻalauiloaina e se faʻailoga lautele.

Ma e peiseai e le lava lenei mea e "tuu ai i luga o le faafanua", o loʻo tauaveina pea le misiona taua o le avea ma faʻataʻitaʻiga muamua o le osofaʻiga a le "Renaulution", o le fuafuaga fou a le Renault Group lea e faʻamoemoe e toe faʻaleleia le fuafuaga a le vaega. i tupe mama nai lo sea maketi po'o le aofa'i atoatoa o fa'atau.

Renault Arkana

O le mea lea, e leai se fiafia i lenei Arkana, o loʻo suʻesuʻeina se vaega e oʻo mai i le taimi nei ua faʻaagaga mo faʻailoga faʻapitoa.

E amata uma i le ata…

O le Arkana e fa'apea o ia o se SUV ta'aloga ma o se fa'ata'ita'iga e le'i tupu muamua i totonu o le Renault. Faatasi ai ma se ata i fafo e tuʻufaʻatasia ai le lalelei ma le malosi, o le Arkana e vaʻaia nei uiga faʻalelei uma ua faʻamalosia i le R.S. Line version, lea e maua ai se "paʻi" sili atu.

O le Arkana, e le gata i lea, o le faʻataʻitaʻiga lona fa i le Renault range (ina ua maeʻa le Clio, Captur ma Mégane) e maua ai le R.S. Line version, na musuia e le Renault Sport DNA ma, ioe, e le "malosiaga" Mégane R.S.

Renault Arkana

I le faaopoopo atu i le lanu Orange Valencia faapitoa, o le Arkana RS Line o loʻo tu i fafo foi mo ana faʻaoga i le uʻamea uliuli ma le pogisa, faʻaopoopo i le faʻaalia o pusa ma uili faʻapitoa.

I totonu: tekinolosi ma avanoa

I totonu o le fale, e tele mea e tutusa ma le Captur o loʻo iai nei. O lona uiga o lo'o i ai a tatou mea fa'atekonolosi ma ta'aloga i totonu, e ui lava e le'i fa'afefeteina le avanoa.

Renault Arkana 09

O le ofo fa'atekonolosi o le Arkana fou e fa'avae i luga o se masini fa'afuainumera fa'akomepiuta ma le 4.2 ", 7" po'o le 10.2", fa'atatau i le filifiliga filifilia, ma se fa'amaufa'ailoga tutotonu e mafai ona faia i ni lapo'a se lua: 7 "po'o le 9.3". O le mea mulimuli, o se tasi o le pito sili ona tele i le vaega, e fa'atatau i se fa'atulagaina tu'usa'o, pei o le laulau.

I le tulaga muamua o meafaigaluega, o le ufiufi o loʻo i ai atoa i le ie, ae o loʻo i ai talosaga e tuʻufaʻatasia le paʻu faʻapipiʻi ma le paʻu, ma o le R.S. Line versions o loʻo faʻaalia ai ufiufi paʻu ma Alcantara, mo se lagona sili atu ona faʻapitoa.

O ata coupé e le fa'afefeteina le avanoa

O le pito i lalo o le taualuga o le Arkana, e taua tele mo lona foliga tulaga ese, ae e leʻi afaina ai le ola o lenei SUV, lea e ofoina atu le potu pito sili ona tele i le vaega (211mm) ma le maualuga nofoa pito i tua o le 862mm.

Renault Arkana
I totonu o le ogalaau, o le Arkana e 513 lita le gafatia - 480 lita i le E-Tech hybrid version - faʻatasi ai ma se pusa paʻu paʻu.

Su'e lau isi ta'avale

Fa'amanino peti ile fa'aeletise

E maua i le Renault's E-Tech Hybrid tekinolosi, o le Arkana e ofoina atu le tele o powertrains hybrid tulaga ese i le vaega, e aofia ai le 145hp E-Tech Hybrid ma le TCe 140 ma le 160 ituaiga fa'apipi'iina i 12V micro-hybrid faiga.

O le fa'aliliuga fa'atosina, e ta'ua o le E-Tech, e fa'aogaina le masini fa'atosina tutusa e pei o le Clio E-Tech ma tu'ufa'atasia le 1.6l atmospheric gasoline engine ma lua afi eletise fa'aola i le 1.2 kWh maa o lo'o i lalo o le ogalaau.

Renault Arkana

O le taunuuga o se malosiaga tuʻufaʻatasia o le 145 hp, lea o loʻo faʻatautaia e le tele-mode gearbox fou e aunoa ma le pipii ma synchronizers na fausia e Renault e faʻatatau i le poto masani na maua i le Formula 1.

I lenei fesuiaiga faʻafefiloi, fai mai Renault mo le Arkana faʻaaogaina tuʻufaʻatasia o le 4.9 l / 100 km ma le CO2 emisi o le 108 g / km (WLTP).

Lua 12V semi-hybrid versions

O loʻo maua foʻi le Arkana i le TCe 140 ma le 160 versions, o loʻo fesoʻotaʻi uma ma le faʻaogaina otometi e fitu-saosaoa lua-clutch ma le 12V micro-hybrid system.

O lenei faiga, e aoga mai le Taofi & Amata ma faʻamautinoa le toe faʻaleleia o le malosi i le taimi o le faʻavavevave, e mafai ai ona tape le afi afi i totonu - 1.3 TCe - i le taimi o le taofi.

Renault Arkana

I le isi itu, o le alternator/starter motor ma le maa e fesoasoani i le afi i vaega o le maualuga o le taumafaina o le malosi, e pei o le amataina ma le saoasaoa.

I le TCe 140 version (avanoa saʻo mai le faʻalauiloaina), lea e ofoina atu le 140 hp o le mana ma le 260 Nm o le maualuga maualuga, o le Arkana o loʻo faʻasalalau le averesi o le 5.8 l / 100 km ma le CO2 emisi o le 131 g / km (WLTP). ).

Tau

O loʻo avanoa nei mo le faʻatonuga i lo tatou atunuu, o le Renault Arkana e amata ile 31,600 euros o le Pisinisi faʻatasi ma le TCe 140 EDC afi:

Pisinisi TCe 140 EDC — 31,600 euros;

Pisinisi E-Tech 145 — 33 100 euros;

Intens TCe 140 EDC - 33 700 euros;

Intens E-Tech 145 — 35 200 euros;

R.S Line TCe 140 EDC - 36 300 euros;

R.S. Line E-Tech 145 — 37 800 euros.

Su'e lau isi ta'avale

Faitau atili