Mazda saunia oloa fou e lua mo Geneva

Anonim

Na faʻamaonia e Mazda le i ai o le RX-Vision Concept ma se afi fou e maualalo le CO2 i le Swiss event, lea o le a faia i le masina a sau.

O le faʻailoga Iapani o le a tuʻuina atu i le masina a sau se Mazda 3 e sili atu ona lelei ma faʻaleleia, faʻapipiʻiina i le SkyActiv-D 1.5l diesel engine (e tutusa ma le tasi na faʻaaogaina i le Mazda 2 ma le Mazda CX-3) lea e folafola mai e sili ona lelei nai lo. le fa'ailoga na gaosia (e fa'aaogaina le 3.8L/100km i le ta'amilosaga tu'ufa'atasi e fa'aosoina ai le 99g/km o le CO2). Fa'ailoa mai ia Novema o le tausaga talu ai, o le afi i le Mazda fou e fa'auluina le 103hp ma le 270Nm o le malosi, e sopoia le 0-100km/h i le 11 sekone ma o'o atu i le 187km/h o le saoasaoa maualuga.

FESOASOANI: Ata: O le isi lea Mazda SUV?

Ina ua uma ona faʻaalia i le Tokyo Motor Show ma ua palotaina "Most Beautiful Car of the Year", o le Mazda RX-Vision o le a iai foʻi i le Swiss event. O le taavale o loʻo faʻatusalia le maualuga maualuga o le gagana KODO, o loʻo faʻaalia i le 4,489m le umi, 1,925mm le lautele, 1160mm le maualuga ma le wheelbase o le 2,700mm. O le ituaiga o Hiroshima e leʻi tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i afi, e naʻo le iloa o le ai ai se afi wankel.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili