Audi osofaʻia le Formula 1 i le 2018

Anonim

E tusa ai ma faʻamatalaga a Audi, o loʻo sauni le kamupani Siamani e peti i le Formula 1 i le 2018, e alu ese mai le World Endurance Championship (WEC) i le 2017.

E tusa ai ma le CAR MAGAZINE, ua faʻamoemoe Audi e faʻaoga le fausaga o le Team Red Bull e faʻalauiloa ai i le Formula 1, ma faʻamanuiaina ai lona poto masani ma atinaʻe. E ui lava i le taufaaleaga talu ai nei na aafia ai le VW, o le a maua e Audi le lagolago a se vaitaele o tagata Arapi teu tupe, o le a lagolagoina le tele o le paketi. E tusa ai ma lea lava puna, e le’i sainia le maliliega, ae ua na o ni tulaga aloaia.

E tusa ai ma faʻamatalaga i le faʻailoga, o le faʻamoemoe autu o le tau mo le lalolagi i le 2020. O le mea lea, o le poloketi e faʻamoemoe e matua mo le lua tausaga seʻia oʻo ina amata ona aliaʻe manumalo muamua. O lo'o totoe ai le Ipu a le Lalolagi o le Endurance, o se siamupini lea na tauva sa'o ai Audi ma Porsche, o se isi fa'ailoga i le atulaulau o Volkswagen.

FUAFUAGA (09/23/15): O se failauga mo le Ingolstadt brand na taʻu atu i le ofisa tala fou a Siamani DPA e faapea "o tala fou o se taumatematega mama", e ese mai le tala o le a alu ese Audi mai le World Endurance Championship. "Na filifili le peresitene o le Vaega i masina talu ai o le a le ulufale le faailoga i le F1, talu mai lena taimi e leai se mea ua suia."

Punavai: CAR MAGAZINE & AUTOSPORT / Ata: WTF1

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili