O se Hyundai ta'aloga sili? E foliga mai.

Anonim

Ina ua uma ona avea le Hyundai i30 N ma se mea manaia, o le ulu o le vaega "N Performance" a Hyundai, Albert Bierman, e foliga mai o loo i ai se isi mea i lona lima - se Hyundai sili ona ta'aloga!?

Faʻamaonia o faʻamatalaga nei a Luc Donkerwolke, e nafa ma le mamanu o masini e pei o le Lamborghini Murcielago ma Gallardo, o loʻo i ai nei le ulu o le mamanu i Hyundai. O ia fo'i na faia le Hyundai muamua… ta'avale ta'aloga tele, le Vision N 2025 o lo'o avanoa mo oe e ave ai oe... i le Gran Turismo Sport.

Hyundai N2025
E na'o Gran Turismo e maua, mo le taimi nei…

Talu ai nei, o nisi faʻamatalaga ua faʻamaonia ai foi o loʻo faia e le Korea i Saute ni suʻega faʻatusatusa ma masini e pei o le Porsche 911 Turbo poʻo le Lamborghini Huracán.

I le feagai ai ma le alualu i luma o le mamanu o se Hyundai super-taʻaloga, o le a faʻamaonia e le mamanu o loʻo ia faʻamaeʻaina faʻamatalaga mulimuli o lana mamanu.

E le mafai ona ou faʻaalia atili e uiga i le poloketi, ae o loʻo matou galulue i ai.

Luc Donkerwolke, Ulu o Design i Hyundai

I le taimi muamua, o le sui peresitene o le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o le ituaiga na taumafai e liliu, ma tuʻuina atu le taua tele i faʻamatalaga a le mamanu, ma fai mai "o le au mamanu e galulue ma ona mata i le lumanaʻi", taumafai e faʻamaonia tagata o se poloketi. mamao lava. Ae ui i lea, ma a oomiina, o le tulaga maualuga o le faʻailoga o le a faʻamaonia ai.

Matou te matua fiafia lava i lenei mea.

Yang Woong Chul, Sui Peresetene o Suesuega ma Atinaʻe, Hyundai

O le a ia tuʻuina atu nisi faʻamatalaga. O le ta'avale ta'avale e na'o le lua nofoa ma o le a fa'apipi'i fa'apipi'i. Na taʻua e Yang e sili atu le faʻailoga e faʻaoga le numera maualuga o afi eletise nai lo le tele o masini vevela, ma matauina o lenei auala e le gata ina mafai ai ona faʻaleleia le lelei, ae faʻapea foʻi le faʻatinoga.

Aʻo faʻamaonia mai o le vaega muamua o le BMW M division head Albert Bierman ma lana 'au mai le ituaiga "N Performance" vaega o loʻo taʻitaʻia le poloketi, e leʻi mautinoa o le a taia e le supercar le maketi ma le faailoga a Hyundai, lea e mafai ona avea ma se faʻataʻitaʻiga ese i lalo. le ituaiga N, poʻo le faʻatasi ai ma se faʻailoga tutoʻatasi fou mo taʻavale maualuga - talu ai nei, mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻalauiloa e le Hyundai Group le Kenese brand, faʻatasi ai ma tulaga faʻapitoa.

Ina ia faʻamaonia lenei tagi mulimuli, na taʻua e Yang:

O le mea moni o se taʻavale maualuga, faʻamaoni!

Yang Woong Chul

A maeʻa le galuega na faia i luga o le faʻailoga, ma lenei faʻamaoniga, faʻateleina le faʻamoemoe, ia iloa le mea e sosoo ai. O loʻo faʻatali pea ...

Faitau atili