Elextra: ta'avale ta'aloga sili eletise ua folafola e fai le 2.3 sekone mai le 0-100 km/h

Anonim

O le lisi o supercars mo le Geneva Motor Show ua amata ona fatuina. O le taʻavale taʻavale fou Elextra o le faʻaopoopoga lata mai lea i le mea na tupu a Suiselani.

O le fusuaga mo le saoasaoa o le saoasaoa o loʻo faʻagasolo atoa. Ina ua maeʻa le Faraday Future FF91, Lucid Air ma le tele o isi galuega faatino o loʻo folafola mai e sili atu i le "taimi cannon" na ausia e le Tesla Model S P100D fou, ua oʻo i le taimi mo se isi amataga e faʻalauiloa ai ona faamoemoega. Ma o na faʻamoemoe e le mafai ona sili atu ona manino: ia atiaʻe se taʻavale taʻavale e itiiti ifo i le 2.3 sekone i le taʻavale mai le 0 i le 100 km / h.

O le ta’aloga o lo’o fesiligia e ta’ua fa'aopoopo ma o le a tuʻuina atu i le isi Geneva Motor Show ia Mati. I tua atu o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le tagata fai pisinisi Tenimaka Poul Sohl ma le Swiss designer Robert Palm. O lenei paga o loʻo faʻamoemoe e faatosina mai le aufaipisinisi e agai atu i le gaosiga (faʻatapulaʻa i le 100 iunite) a Elextra.

E LEʻI MISIA: Tesla Model S P100D "moni" faʻaumatia le taavale maso sili ona malosi i aso nei

Mo le taimi nei, na o le iloa o se faʻataʻitaʻiga e fa nofoa, fa-faitotoa, fa-uili, ma o le a mamanuina i Suiselani ma fausia i Siamani. E ui e le o toe faʻaalia ni ata, o le teaser muamua (luga) o loʻo faʻaalia mai ia i matou le otootoga o le talaaga a Elextra.

"O le manatu i tua o le Elextra o le tuʻufaʻatasia lea o laina taʻavale taʻavale a Italia i aso ua tuanaʻi ma tekinolosi sili ona maualuga i aso nei.

Robert Palm, nafa ma le mamanu

Saili e uiga i tala fou uma na fuafuaina mo le Geneva Motor Show iinei.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili