Honda NSX Pikes Peak EV: o le auupega Iapani mo le "tuuga i ao"

Anonim

Pe a fa'atusatusa i le fa'ata'ita'iga na fa'aulu e le Iapani i le tausaga talu ai, o le Honda NSX Pikes Peak EV e fa'atoluina le malosi.

O le faʻataʻitaʻiga lea e te vaʻaia i ata o le a tauva ai Honda i le lomiga 2016 o le Pikes Peak International Hill Climb race, lea e lauiloa foi o le "tuuga i ao" (ona o le vasega e manumalo i le va o le 1440m, mai le amataga. , i le 7th Mile mai Pikes Peak Motorway, i le maeʻa i le 4,300m maualuga, ma le averesi gradient o le 7%). Ulufale i le vaega o le Eletise Modified Vasega, o le Honda NSX Pikes Peak EV o le a aveina e le tagata tietie Iapani Tetsuya Yamano, o le ua uma ona laina i le tausaga talu ai mo le faailoga Iapani i le uili o le eletise Honda CR-Z.

FESOASOANI: Fa'afefea le 100% eletise mo le auala?

E ui lava e faʻamanatu faʻalelei le Honda NSX fou, o mea tutusa e gata ai. E le pei o le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga, o lenei NSX e 100% eletise. Faʻapipiʻiina i afi eletise e lua mo axle taʻitasi, fai mai Honda o lenei faʻataʻitaʻiga o le "le maualuga maualuga o le SH-AWD system", e mafai ona faʻaogaina vave le torque mo uili taʻitasi, faʻalagolago i le tele o fesuiaiga: faʻavave, taofi, tulimanu o pi'o ma le ituaiga fola. A aunoa ma le faʻaalia o numera maualuga o solofanua, fai mai le faʻailoga o lenei faʻataʻitaʻiga e faatoluina le malosi nai lo le faʻataʻitaʻiga o le tausaga talu ai. O le mea lea e faʻamoemoeina o le malosi o le a sili atu i le 1000hp.

acura-ev-concept (3)
acura-ev-concept (2)
acura-ev-concept (1)

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili