Seat Ateca, o ata muamua o le SUV Sipaniolo

Anonim

O se seti o ata o le Seat Ateca fou faatoa faʻaalia i luma o le faʻataʻitaʻiga o le lalolagi, faʻatulagaina mo le Geneva Motor Show.

SUV's ua maua le tele ma le tele o maketi maketi i Europa, ma e taua tele mo ituaiga ona maua se ofo i lenei vaega. Ile iloaina o lenei mea moni, e le mafai e Seat ona faʻaauau i fafo atu o le "Siamupini SUV" ma atiina ae le Ateca, le SUV muamua i le talafaasolopito o le ituaiga.

Ina ua maeʻa le faʻafeiloaʻiga lelei o le Nofoa Leon fou, e le o se mea e ofo ai le mulimulitaia e le au faʻailoga a le Sipaniolo le fua faʻataʻitaʻi o lenei faʻataʻitaʻiga e faʻalauiloa ai i le vaega SUV - e masani lava ona faʻapipiʻiina le tino atoa i le 100% SUV ma faʻaogaina. i nisi elemene tulaga ese o lenei faataitaiga. O le taunuuga e le o se mea e ofo ai ae e matua paleni.

Nofo Ateca

Ae mo le tulaga faʻapitoa, e pei ona tatou agai i luma, o le Seat Ateca e faʻaaogaina le Volkswagen Group's MQB platform - i se isi faaupuga, o le tulaga tutusa e pei o le Audi A3, Volkswagen Golf, Skoda Octavia ma Seat Leon.

I totonu, tatou te toe maua foi mea e tutusa ai ma le Nofoa Leon. O le mamanu ma le faʻatonuga o faʻatonuga e tutusa ma le Leon ae o le tulaga avetaʻavale e tatau ona maualuga. Ae mo afi, e leai lava se faʻamatalaga aloaia. Ae mo i latou e agai i luma o le Seat Ateca e mafai ona fesoʻotaʻi ma le 1.0 TSI 110hp engine (ulufale i le laina). O se taavale afi, afai e faʻamaonia i le faʻataʻitaʻiga o laina-up, e mafai ona faʻamaonia e avea o se aseta taua vis-à-vis le tauvaga (faʻatau maualalo, lelei faʻatinoga ma tau faʻatauvaʻa). E le gata i lea, o le lauiloa 1.6 TDI afi ma le 110hp, 2.0 TDI i le 150 ma le 184hp versions ma le 1.4 TSI ma le 150hp deactivation o cylinders o loʻo faʻamoemoeina foi.

O fea e sau ai le igoa Ateca?

E ui lava ina maualuga le igoa Tecta, na filifili Seat e avatu lana SUV muamua i se isi igoa: Ateca. Matou te le iloa pe o le igoa Ateca o se faʻamatalaga i le malo Sipaniolo ma le igoa tutusa. Ae peita’i – ona o le tu masani a Seat o le fa’aigoaina o ana fa’ata’ita’iga i igoa o ‘a’ai Sepania – e foliga mai o le tulaga lea. Ibiza, Leon, Toledo, Alhambra o ni faʻataʻitaʻiga lelei, naʻo le Exeo o se tuusaunoaga i lenei tu masani Nofo.

O le itumalo o Ateca o se tamai taulaga i le itumalo o Saragoza ma na o le 2068 tagata. O se eria ua lauiloa ona o le lautele ma le mamao o laufanua e manaʻomia ai le vaʻavaʻai ma le aloese. Afai o lea, e mautinoa lava o se fetaui lelei mo se SUV.

O le mea e leaga ai, e tatau ona tatou faʻatali mo le Geneva Motor Show (ua i ai i le amataga o Mati) e faʻamaonia ai lenei mea ma isi faʻamatalaga. I le taunuu mai i luga o le maketi ua fuafuaina mo le afa lona lua o lenei tausaga, o le Seat Ateca o le a feagai ma tauvaga malosi, faatasi ai ma isi: le Volkwagen Tiguan, Kia Sportage, Hyundai Tucson ma Nissan Qashqai.

Tumau i le faletusi ata:

Seat Ateca, o ata muamua o le SUV Sipaniolo 26856_2

fa'amatalaga: O nei ata na fa'asalalau e le WorldCarFans ma o le fa'ai'uga lea o le liki a le fa'ailoga Sipaniolo.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili