TOP 5. O le 5 suʻega sili ona faigata na faʻatautaia e Porsche ana faʻataʻitaʻiga

Anonim

A'o le'i o'o atu i fa'atauga a Porsche i le lalolagi atoa, o fa'ata'ita'iga Porsche e fa'ata'ita'iina se su'ega lelei. O nisi nei o mea sili ona faigata.

Talu mai le 1971, o Porsches fou uma na ui atu i le Nofoaga Autu o Atinaʻe i Weissach, o le nofoaga na fanau mai ai faʻataʻitaʻiga uma mai le fale i Stuttgart. Pe o se SUV poʻo se faʻataʻitaʻiga tauvaga, o totonu o lenei tamaʻi taulaga e 7,500 tagata e faʻataʻitaʻiina ai Porsche uma.

I le isi vaega o le "Top 5" faʻasologa, o loʻo faʻaalia mai e Porsche nisi o suʻega sili ona faigata, e pei o suʻega i luga o le skidpad, o se taʻavale faʻataʻitaʻi liʻo e suʻe ai le taʻavale ma le mautu o le taavale.

TOP 5. O le 5 suʻega sili ona faigata na faʻatautaia e Porsche ana faʻataʻitaʻiga 27000_1

O le mautu ma le mautu o le taavale a le SUV e tofotofoina i luga o se taamilosaga i fafo atu o le auala, ma e na o le selau mita le mamao o le ala suʻega, lea e tuleia ai taavale taʻavale i le tapulaʻa i le maualuga o le saoasaoa.

MAMALU O LE TUAAI: Aisea e maua ai e Ferrari ma Porsche se solofanua malosi i la latou tagavai?

I le tautala e uiga i le maualuga o le saoasaoa, o faʻailoga aerodynamic o se mea taua tele. O le mea lea e sau ai le alavai fou o le matagi, na faia e Porsche i le 2015 ma mafai ona faʻataʻitaʻiina le saoasaoa e oʻo atu i le 300 km / h. Ma le mea mulimuli, i le pito i luga o le lisi o le suʻega sili lea mo le saogalemu, lea na faia i Weissach talu mai le tuai o 1980s: o le suʻega faʻalavelave. Matamata i le vitio i lalo:

Afai na e misia le vaega o totoe o le Porsche TOP 5 faasologa, o le lisi lenei o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei, o faʻataʻitaʻiga e sili ona seasea, faʻatasi ai ma le "taagulu" sili ona lelei, faʻatasi ai ma le pito sili ona lelei pito i tua, sili ona lelei Porsche Exclusive faʻataʻitaʻiga ma tekinolosi tauvaga ua oʻo mai i. fa'ata'ita'iga gaosiga.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili