Audi S7 Sportback o le "meataalo" fou a leoleo Ausetalia

Anonim

Ose ulufale fou i totonu ole va'a leoleo a Niu Saute Uelese, Ausetalia. Ioe, e le lava le tauva ma le au leoleo a Dubai.

I le isi 12 masina na sosoo ai, o gaoioiga a leoleo i New South Wales, i le talafatai i sasaʻe o Ausetalia, ua folafola mai o le a sili atu ona manaia. O le mafuaaga o lenei Audi S7 Sportback fou, na saunia lelei e Audi Ausetalia i leoleo i le lotoifale. O le faʻataʻitaʻiga lona lua na tuʻuina mai e le Siamani faʻailoga, pe a uma le Audi RS4 Avant.

audi-s7-sportback-6

Faatasi ai ma le 4.0 lita twin-turbo V8 afi ma le 450 hp ma le 550 Nm i lalo o le pulou, o le Audi S7 Sportback e 4.6 sekone mai le 0-100 km / h, aʻo leʻi oʻo i se saoasaoa maualuga (faʻatapulaʻa eletise) o le 250 km / h. I fafo, o faʻamaʻi fafo na filifilia e ala i se tauvaga mamanu na faʻalauiloaina e Audi Ausetalia i luga o lana itulau Facebook - o le polokalame faʻapipiʻi na palotaina e le tusa ma le 800 tagata.

E LE'I MISIA: Audi fa'ailoa A4 2.0 TDI 150hp mo €295/masina

Ae paga lea, o le Audi S7 Sportback o le a le faʻaaogaina mo 'Hollywood' tulituliloa o le sosola ese o tagata solitulafono ae o le a le faʻaogaina i polokalame faʻasalalau a tupulaga talavou ma isi mea faʻapitoa i le atunuʻu.

audi-s7-sportback-2
Audi S7 Sportback o le

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili