Dakar 2014: Aotelega o le tulaga 10

Anonim

Na fiu Carlos Sainz ae faʻamalosia e Stéphane Peterhansel le osofaʻiga i le taʻitaʻiga a Nani Roma. I se faapuupuuga, tulaga o ananafi o le Dakar 2014 sa faapena.

O le tulaga o ananafi na toe agavaa mo se ata tifaga Hollywood, e masani lava o se vaega o loʻo i ai i aso uma o lenei Dakar 2014.

Sa i ai le faaui i tua, e igoa ia Carlos Sainz ina ua mavae se faalavelave e aunoa ma ni taunuuga ogaoga mo le avetaavale ma le tautai, ae na mafua ai le faaiuga o le tuuga mo le tagata Spania. Na tupu uma lava ina ua alu Carlos Sainz, e aloese mai le alu ese o le kesi i lana Buggy SMG, na tuua le auala na sailia e le faalapotopotoga.

Ma sa i ai le tulituliloaina e tatau i se ata tifaga. E ta'ua o Stéphane Peterhansel e le'i faia'ina o lo'o ta'alo i aso uma mo le ta'ita'i tumau o le 2014 Dakar Nani Roma. Ina ua mae'a le 11 minute i le ali'i Farani ananafi, na toe taliu mai ai Nani Roma i le aso nei e toe maua le 9'55s. O le tuai o le Spaniard o se vaega e tauamiotonuina i le osofaʻiga i luga o se dune i le vaega muamua o le vasega, sosoo ai ma se pu i le lona lua. I se faapuupuuga, o lona uiga o le lua ua na o le 2m15 le va.

O lea la, o le aoao na suia laitiiti, Nani Roma faaauau pea i luma, lea ua na o le 2m15s mai Stéphane Peterhansel, ao Nasser Al Attiyah (manumalo o le tulaga 10) o loo i le fusuaga mo le tulaga tolu, lea o loo umia pea e Orlando Terranova. ono minute. O le a leai se le lava o tala faatino ma gaioiga i le 3 aso o totoe i le faaiuga o lenei Dakar 2014.

Faitau atili