Skoda faʻaalia VisionE silhouette. Kodiaq Coupe i luga o le ala?

Anonim

O le Skoda Kodiaq Coupé atonu o loʻo faʻamoemoeina e VisionE, o se manatu o se SUV eletise o le a tuʻuina atu i le Shanghai Motor Show, lea e amata i le masina a sau.

E pei ona tatou iloa, o le gagana mamanu o se faʻailoga o loʻo faʻasolosolo pea. VisionC na faʻamoemoe i le 2014 le fou Superb ma VisionS na faʻamoemoe ma le faʻamaoni o le a avea ma SUV fou o le Czech brand, le Kodiaq. O LE Vaaiga o le a avea ma mataupu aupito lata mai o lenei gagana tau atia'e. Ae e le na o lena.

"I na o ni nai tausaga, o le gagana mamanu fou a Skoda ua uma ona faʻatupuina se faasologa o suʻesuʻega mamanu e faʻasino i le lumanaʻi o le faʻailoga. O lea ua manino lelei a matou sini, ma ua matou sauni e laasia le isi laasaga.”

Karl Neuhold, Ulu o Fafo i fafo i Skoda.

O le Skoda VisionE o loʻo faʻaalia e le gata o se SUV ma se coupe-like silhouette, ae tatau foi ona 100% eletise. O loʻo i totonu o fuafuaga a le Mlada Boleslav brand e faʻaopoopo se faʻataʻitaʻiga zero-emission i lana faila i le amataga o le isi sefulu tausaga.

Ae ui i lea, ma le amanaia o se ata lemu i se faʻaaliga Skoda i Saina, lea e faʻamaonia ai le faʻalauiloaina o Skoda Kodiaq Coupe, E mafai e le VisionE ona va'ai lelei pe fa'apefea le fa'ata'ita'iga i le lumana'i.

FESOASOANI: Skoda Design Director na siitia i BMW

O mea uma e faʻaalia ai o le Kodiaq Coupé fou o le a taulaʻi muamua i le maketi Saina, ae tatau foi ona oʻo atu i le maketi a Europa. I le faaopoopo atu i le Kodiaq Coupé, e lua SUV fou o le a oʻo atu i laina gaosiga o le ituaiga: o le Model Q, lea e tatau ona suitulaga i le Yeti o loʻo iai nei, ma le Model K, o se laʻititi laʻititi, tauva o talosaga e pei o Renault Captur, Peugeot 2008. faatasi ai ma isi.

Faatasi ai ma le Shanghai Show i le faitotoa, e tatau ona faʻamoemoeina tala fou mai le Czech brand i le amataga o le masina a sau.

Skoda Kodiaq Coupe

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili