E le masani ai: Fa'alauiloa muamua le Pule Sili o le Porsche... Pisinisi pisinisi!

Anonim

O le isi tagata na afaina i le faʻalavelave i le pisinisi taʻavale a Europa?

O le sa avea muamua ma Pule Sili o Porsche Wendelin Wiedeking ua faatoa faavaeina lana lava pizza Italia ma filifili pasta. Ina ua mavae le 16 tausaga i le foe o le mea ua avea nei ma se tasi o ituaiga sili ona aoga i totonu o pisinisi tau taavale - tuʻua le tulaga i le 2009, Wiedeking, toe faʻafouina lana galuega, liliu nei i le fafagaina.

O le faleaiga e igoa ia Vialino o le a iai i atunuu e pei o Siamani, Austria ma Suiselani.

O le isi tagata na afaina i le faʻalavelave i totonu o pisinisi taʻavale i Europa? Ioe e leai. O Wiedeking, o loʻo i ai nei le 60 puna, na ia faia lana "miliona" muamua aʻo leʻi oʻo i le 30, i pisinisi eseese e pei o fale faʻatau ma tupe faʻaalu maualuga. O lea e le o se mea e ofo ai pe a faʻaopoopoina e Wiedeking se isi manuia. "Paluga" e pule ia te ia ...

Afai o lau pizza o le a lauiloa tele pe a uma lau malaga i Porsche? Matou te le iloa. O le mea tatou te iloa o lona igoa o le a faʻamauina e faavavau i le talafaasolopito o Porsche, e pei o le tagata na mafai ona aveese le faʻailoga mai le 'palapala' i le 1990s. , Wiedeking na faia se mataupu tele o aitalafu aitalafu ma na fesiligia ai. le lumanaʻi o le faʻailoga. O le iʻuga ua tatou iloa uma, na foliga mai o Volkswagen lea na faʻatauina Porsche… o le matagofie o faiga faʻatau tupe, latou fai mai.

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili