Bugatti Chiron Super Sport ile ala?

Anonim

O faʻataʻitaʻiga a le tagata mamanu Theophilus Chin e mafai ai ona tatou vaʻavaʻai i foliga mai fafo o le Super Sport version mo le Chiron i le lumanaʻi.

Ia Mati o lenei tausaga, na tuʻuina atu ai e Bugatti i Sineva le mea ua taʻua e sili ona televave le gaosiga o taavale i luga o le paneta, le Bugatti Chiron. E ui lava i lea fa'ailoga, e o'o mai i le taimi nei e le'i faia lava e Bugatti se taumafaiga e talepe le fa'amaumau o le saoasaoa o le lalolagi i le vaega o le gaosiga o ta'avale ma le Chiron fou. O fa'asaoina e Bugatti ia lava mo le Super Sport version?

Mo le taimi nei, e leai lava se faʻamaoniga aloaia, ae ua iloa e pei ona faia i lona muamua Veyron, o le Farani faʻailoga o loʻo mafaufau i se faʻatapulaʻaina Super Sport version mo le Chiron, faʻatasi ai ma faʻaleleia atili i tulaga o le aerodynamics ma le faʻateleina o le mana. Afai e iloa, o lona uiga o le siʻitia o le 1500 hp i le 1750 hp o le maualuga maualuga, na maua mai le 8.0 lita W16 quad-turbo engine.

VITIO: I se tasi taimi, e toafa Bugatti Chirons i se tafaoga i le toafa...

E ui e leʻi faia e Bugatti lona mafaufau, na filifili Theophilus Chin le mamanu e faʻasoa ana lava mamanu mo le Bugatti Chiron Super Sport (luga), faʻamalosi mai le Bugatti Vision Gran Turismo, o se faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i le Frankfurt Motor Show mulimuli ma o le fa'amoemoe na fa'atupuina mo le 15 tausaga o le ta'aloga a Gran Turismo. O le mea sili e le masalomia o le apaau pito i tua tele.

Manatua o le Chiron o loʻo i ai nei e 2.5 sekone mai le 0 i le 100km / h ma oʻo atu i le maualuga o le saoasaoa o le 458km / h e aunoa ma le faʻaeletoroni faʻatapulaʻa, o le tau o le faatinoga o le Bugatti Chiron Super Sport e tuʻuina i ou mafaufauga ...

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili