O le tulaga ese ma le mama Porsche 911 Almeras 3.3 Bi-Turbo mai le 1983 o loʻo faʻatau atu.

Anonim

Fa'alogo mai tagata, o se fa'atauga fa'a-Siamani e seasea fa'atau! Afai e te fiafia i lenei Porsche 911 Almeras 3.3 Bi-Turbo, faʻanatinati, aua e na o le tasi le kopi i luga o le paneta atoa o le Lalolagi.

Na atiaʻe i le 1983 e Almeras, o se taʻutaʻua Farani faiaoga, o lenei taʻavale miti e faʻavae i luga o le talatuu Porsche 930 (911 turbo). E ui lava i le susulu o le uluai afi, na filifili Farani e faia ni suiga ina ia sili atu le suamalie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uluai afi 3.3 lita na vaʻaia le faʻaopoopoga o le lua KKK turbos (tasi mo faletupe taʻitasi o cylinders), o le fafaga na faia e le tui o le 934 ma pistons na suia e le malosi, o lona uiga. lagolago le maualuga o le compression rate. Ma le mea mulimuli, o se "pa'u" moni o suiga faʻainisinia na tuʻu ai lenei 911 ma le 440 hp o le mana ma mafai ona oʻo i le maualuga maualuga o le 291 km / h.

1983 Porsche 911 Almeras 3.3 Bi-Turbo (2)

Talu ai nei, na toe foi ai le taavale i le fale na fanau mai ai, lea na faia ai e le "vavega" o Almeras se toe faaleleia atoatoa. E leai se mea na totoe i se avanoa: vali fou, pa'u Pirelli P Zero fou e fa, pipii fou, toe fa'aleleia o le faiga taofi, fa'alogo afi, ma isi. O se tala fa'asolopito lea e mana'o tagata uma ae na'o le tasi e ave oe i le fale - o le faʻataʻitaʻiga atoatoa o le "faʻaleagaina" na oʻo i le 80s, pe a mafai e le au inisinia ona atiaʻe ma faʻamaeʻa a latou lava taavale miti e aunoa ma le alu i "ulu ulu" ma mea faʻaeletonika lavelave o le seneturi. XXI.

E tusa ai ma nisi o lipoti, o le taʻavale o loʻo tulaga lelei, ma o loʻo o mai ma faʻamaumauga uma, faʻapea foʻi ma nisi o nusipepa na faʻasalalau i lena taimi. O le taavale o loʻo i Farani ae e le o iloa pe o le a le tau o loʻo talosagaina e le tagata faʻasalalauga, o lea taumafai e maua nisi faʻamatalaga e uiga i lenei 911 faʻasolopito, tu mai iinei.

1983 Porsche 911 Almeras 3.3 Bi-Turbo
1983 Porsche 911 Almeras 3.3 Bi-Turbo (3)

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili