Citröen i luma, Tiago Monteiro lona lima

Anonim

O le tuuga muamua a le WTCC i le Vila Real International Circuit na faailogaina i le masani ai o masini ma avetaavale, oe na le faia ni tulaga lamatia i se auala e matua itiiti lava le tuuina atu i mea tutupu. I le fa’ai’uga o le ta’amilosaga, sa taula’i atu i le ta’aloga, ma fa’ailoa mai e tama ta’a’alo uma, i le fa’ai’uga, o le mea taua o le tu’u lelei o le ta’amilosaga, ma le avanoa e maua ai e utiuti ma lamatia i taimi uma.

Tiago Monteiro ma Gabriele Tarquini na vave maua se tulaga i mita muamua, ina ua misi Hugo Valente (Chevrolet Cruze) i le amataga. Na lagona foi le fiafia i tua ina ua manumalo le alii Saina Ma Qing Hua (Citroen C-Elysée) ma le alii Farani Yvan Muller (Citroen C-Elysée) ia Lada Vesta o Dutchmen Jaap Van Lagen ma Nicky Catsburg.

Ina ua mae'a lea suiga muamua o nofoaga sa tumau pea le le suia o tulaga se'ia o'o i le fa'ai'uga o le tuuga. I faʻamatalaga a pailate ina ua maeʻa le tuuga, o le manaʻoga mo le faʻatulagaina na sili atu ona manino.

O taʻaloga iinei e matua faigata lava ma sa ou faʻaeteete i le amataga, e lelei, ona sosoo ai lea ma le taʻavale, e sili atu ona mafatia nai lo se taʻaloga masani, i luga o se ala e mafai ona tupu ai se mea sese. Na ou faia ni nai mea, e leʻi taofia ai le manumalo, ae o le a faigata tele le tuuga lona lua, aua o le a ou toe amata iina ma o le a ou vaʻai i le mea e tupu.

Jose Maria Lopez

O le taaloga e na o le pau lea o le taimi na mafai ai ona ou ausia le tulaga muamua, ae na ia amata lelei, na ou latalata i le puipui. Ona ou taumafai lea e faatumauina se fesootaiga, ae ou te lei i ai lava i se tulaga e osofaia ai o ia. I le tuuga lona lua o le a tatou vaʻai i le mea e tupu, ae ou te mautinoa i le amio a le taʻavale

Sebastien Loeb

Ose ta'amilosaga manaia, e le gata mo le mamanu o le ala, ae maise mo le siosiomaga o loʻo siomia ai. A aunoa ma le faafitauli o Hugo, mai le amataga, semanu e faigata ona oo mai iinei, aua e toetoe lava a le mafai ona maua.

Norbert Michelisz

O le ala lea e malie ai le ave taavale ma ua amata nei ona ou malamalama i le tele o tala ua ou faalogo i ai. O le ta'aloga sa taua tele, na mafai ona ou maua se tulaga, na ou faia le taamilosaga muamua o le 'osofa'iga ina ia ou malamalama ai i le mea na ou i ai. Ua ou faamalieina i le tulaga lima ma o lea o le a ou mafaufau i le tuuga lona lua. E tele mea na ou aʻoaʻoina i lenei tuuga ma o le taimi lenei e vaʻai ai poʻo fea e mafai ona tatou faʻaleleia.

James Monteiro

Fa'avasegaga:

1st José Maria Lopez (Citroen C-Elysée), 13 laps (61,815 km), i le 26,232,906 (141.6 km/h);

2nd Sébastien Loeb (Citroen C-Elysée), i le 1.519 s.;

3rd Norbert Michelisz (Honda Civic), i le 5,391 s.;

Lona 4 Gabriele Tarquini (Honda Civic), 5.711 s.;

Lona 5 Tiago Monteiro (Honda Civic), i le 9,402 s.;

6 Ma Qing Hua (Citroen C-Elysée), i le 12.807 s.;

7th Yvan Muller (Citroen C-Elysée), i le 21.126 s.;

8th Jaap Van Lagen (Lada Vesta), i le 22,234 s.;

9 Nicky Catsburg (Lada Vesta), i le 27.636 s.;

Lona 10 Robert Huff (Lada Vesta), i le 28,860 s.;

E ono isi pailate ua agavaa.

Ata: @World

Faitau atili