O le gaosiga o le Volvo C40 Recharge ua uma ona amata

Anonim

Lona lua 100% eletise Scandinavian brand, le fou Volvo C40 Toe fa'aleleia amata ona gaosia i aso nei i le falegaosimea i Ghent, Peleseuma, o le fale lava lea e tasi e gaosia ai le XC40 Recharge.

O se tasi o fale gaosi tele a Volvo Cars, o le Ghent unit o se faʻamatalaga i le taʻiala eletise a Suetena. Mo lenei mafua'aga, ua fa'ateleina ai e Volvo Ta'avale le gafatia o lea falegaosimea, o lo'o fa'atautaia nei e gaosia le 135 afe ta'avale i le tausaga i totonu o lea fale gaosimea.

I le amataga o le gaosiga i luga o le C40 Recharge, Javier Varela, Volvo Cars Senior Vice President of Industrial Operations and Quality na fai mai: "O le C40 Recharge o se taavale e fai ma sui o lo tatou lumanaʻi. O lo matou falegaosimea i Ghent ua saunia mo lo matou lumanaʻi eletise ma o le a, i tausaga a sau, o se vaega taua tele o la matou fesoʻotaʻiga tau pisinisi i le lalolagi atoa ".

Volvo C40 Toe fa'aleleia

Le Volvo C40 Toe fa'aleleia

Taulai atu i le avea ma 100% eletise i le 2030 ma faʻamautinoa e oʻo atu i le 2025 50% o ana faʻatauga i le lalolagi atoa e fetaui ma faʻataʻitaʻiga eletise mama, Volvo Cars o loʻo i totonu o le C40 Recharge lana faʻataʻitaʻiga muamua na fuafuaina e faʻapitoa i le eletise (o le XC40 Recharge e maua mai le lauiloa XC40. ).

Faʻatasi ai ma se faʻamatalaga "SUV-Coupé", o le Volvo C40 Recharge o le a ofoina atu avetaʻavale Google Apps ma auaunaga tuʻufaʻatasia eseese e pei o Google Maps, Google Fesoasoani ma Google Play Store.

Volvo C40 Toe fa'aleleia

O le faʻaogaina o le masini e faʻaaogaina ai le 78 kWh ma maua ai le maualuga o le 408 hp ma le 660 Nm faʻafetai i le lua 204 hp ma le 330 Nm afi, tasi e faʻapipiʻi i luga o axle taʻitasi ma faʻauluina uili taʻitasi, ma tuʻuina atu ai le malosi.

Faatasi ai ma le mamao e oʻo atu i le 420 km, o le C40 Recharge e mafai ona toe faʻaleleia pe tusa ma le 80% o lou malosi maa i totonu o le 40 minute. Ua maua nei i Potukale, ole fa'ata'ita'iga eletise lona lua a Volvo o lo'o maua mai 58 273 euros , o le a le taua i lalo i le 47 376 euros i le tulaga o kamupani faafetai i le avanoa e toese ai le tau o le VAT.

Faitau atili