Kart na fa'aaoga e Ayrton Senna i le siamupini a le lalolagi talu ai ua sauni e fa'atau

Anonim

O le taavale lea a le Ayrton Senna na faatau tonu lava ina ua mae‘a le tuuga i Parma ma sa saunia faapitoa mo Ayrton Senna na te aveina i lea aso, e matua fou lava ina ua oso i le malae ma e na o le lua itula na tuu ai iina. O le kart lea e alu i luga mo le faʻatautuʻi e leai se afi, aua na faʻatau e aunoa ma le afi, ae o le pule na faʻapipiʻi se afi e tutusa lelei ma le muamua.

I le faaopoopo atu i le kart, poʻo ai lava na te faʻatau e mauaina, faʻatasi ai ma pepa faʻamaonia lona moni, se kopi o le tusi "50 Ans de Karting" lea e faʻaalia ai lenei kart ma le numera 9 i ata i le taimi o le tuuga i Parma.

E LE'I MISIA: O se tasi o saafiafiga sili ona matagofie ia Senna

Na amataina e Ayrton Senna karts ina ua 13 ona tausaga (1973) ma i le 1977 na ia manumalo ai i lana uluai manumalo tele: na ia manumalo i le South American Kart Championship. O le avetaavale Pasila na ulufale i tuuga siamupini o le lalolagi i le va o le 1978 ma le 1982, e faaopoopo atu i le faaauau pea ona tauva i siamupini faaitulagi. Ua uma ona faasoa atu e Senna karts i le Formula Ford 1600 i le 1981.

O loʻo faʻamoemoe Bonhams e siitia i le va o le 24,000 ma le 28,000 euros mai le faʻatau atu o lenei kart Ayrton Senna. E mafai ona e maua nisi fa'amatalaga iinei.

Puna ma ata: bonhams

Kart na fa'aaoga e Ayrton Senna i le siamupini a le lalolagi talu ai ua sauni e fa'atau 27213_1

Faitau atili