Skoda Octavia Scout maua foliga fa'alelei

Anonim

Fa'atoa mae'a e Skoda le fa'asologa o Octavia ma le Octavia Scout fou. O tala autu ia.

I le taimi nei o le 3rd generation Skoda Octavia o loʻo afa i lona olaga, o loʻo faʻaauau pea ona faʻafouina e Skoda lana faʻatau sili, ma le Octavia Scout o le tagata fou o le aiga.

E pei ona faia e Audi i Allroad faʻataʻitaʻiga, Volkswagen i luga ole Alltrack poʻo Seat on X-Perience, i le "tulaga" version o le VW Group's Czech van e mafai ona tatou faʻamoemoeina i isi puipuiga palasitika i luga o le tino, o se faʻaopoopoga o le kilia eleele e 30 mm ma se osofaʻi ma alu ese le tulimanu o le 16.6 ma le 14.5 tikeri, faasologa.

O le poloka 1.8 TSI ma le 180 hp ma le 2.0 TDI afi ma le 150 ma le 184 hp o loʻo faʻaauau pea ona maua i le tele o afi. I le mea mulimuli, i le faʻaopoopoga i le ono-saosaoa manual gearbox, se fitu-saosaoa otometi faʻasalalau (DSG) ua avanoa nei. E le gata i lea, o le faʻaogaina o le taʻavale uma e masani.

Skoda Octavia Scout maua foliga fa'alelei 27251_1

FAʻAALIGA: Ua uma ona matou aveina le Skoda Kodiaq fou

O isi mea uma o loʻo tumau pea e pei o le faʻaleleia o foliga na faʻalauiloaina i le faaiuga o Novema, e aofia ai le faʻafouina o le infotainment system, tekinolosi fesoasoani fesoasoani ma le vaega fou pito i luma na talanoa i ai. O le Skoda Octavia Scout e oso i maketi i Europa i le amataga o le tausaga a sau ma tau e leʻi faʻalauiloaina.

Skoda Octavia Scout maua foliga fa'alelei 27251_2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili