Citroën C4 Cactus: o le Farani le migao

Anonim

Le fa'aaloalo, talavou ma e le masani ai o fa'auiga ia e mafai ona fa'amatalaina le Citroën C4 Cactus. O se faʻataʻitaʻiga e leai se tasi e le amanaiaina.

O le faʻataʻitaʻiga sili ona faʻafouina ma le faʻaaloalo Citroën i tausaga talu ai nei, ma e leʻi i ai na mea - aemaise lava ile laina DS. Faatasi ai ma se tau faʻatau e itiiti ifo i le 17 afe euros i le faʻaoga avanoa - pe a faʻapipiʻiina le 1.2 hp petrol engine ma le 82hp - o le SUV Farani laʻititi e folafola e luluina auala o le atunuʻu ma lona mamanu le faʻaaloalo.

VAAI FO'I: Ata fa'ato'aga i le itulau mulimuli o le tala

Citroen C4 Cactus mamanu

O se mamanu e leʻi manatu e faʻamalieina "Greeks ma Trojans". I le mamanuina o le C4 Cactus, ua leva ona iloa e le Farani o le le migao faapena e mafai ona tuliesea ai nisi o tagata faatau. Afai e moni na ia tuleia nisi, e moni foi na ia aumaia le toatele o isi. Fai mai tagata tomai faapitoa tau maketi o se mataupu o le vaevaeina o le ofo ...

"O se faʻataʻitaʻiga e faʻamaualuga lona tulaga o se eseesega i se paka taʻavale lea e toetoe lava tutusa uma taʻavale"

Faʻaauau le talanoa e uiga i le mamanu o le C4 Cactus, o se tasi o foliga sili ona mataʻutia o lona foliga mai o le Airbumps, taga ea o loʻo tuʻuina i luga o laupepa o le tino e faʻamoemoe e faʻafefe ai aʻafiaga laiti o le olaga i aso faisoo ma i le taimi lava e tasi, fesoasoani i lona ' foliga mai fafo-o-le-bubble.

"O le C4 Cactus e faʻatagaina o ia lava e ave ma le faigofie tele, pe i luga o le auala poʻo totonu o le taulaga, e faʻaalia i taimi uma se lagona o le pulea ma le saogalemu i le avetaavale."

Citroen C4 Cactus ea oso

I totonu, o le faʻailoga e alu atoa i le 100% numera avetaʻavale "faʻafesoʻotaʻi" faʻatasi ai ma le 7-inisi touchscreen lea e mafai ai ona tatou pulea toetoe o galuega uma taʻavale ma fetaui a tatou telefoni.

Citroen C4 Cactus i totonu 1

I le uili, o le C4 Cactus e faʻatagaina o ia lava e ave ma le faigofie tele, pe i luga o le auala poʻo totonu o le taulaga, faʻasalalau i taimi uma se lagona o le pulea ma le saogalemu i le avetaavale. O le 1.2 gasoline engine, fa'aopoopo i le fa'asaoina (o le averesi i lalo ole 5.7l/100km e mafai) e lava le faigofie e fa'anofo ai lenei SUV e foliga le mautonu. Ou te faʻamalosi e mafaufau i lenei afi o se mea lelei mo le 70% o tagata faʻaoga.

Citroen C4 Cactus mamanu 1

I se faapuupuuga, o se faʻataʻitaʻiga e faʻamaualuga lona tulaga o se eseesega i totonu o se paka taʻavale e toetoe lava tutusa uma taavale. E ui lava i le eseʻese, o le Citroen C4 Cactus e nafa ma le faʻataunuʻuina ma le maelega o tiute uma a le aiga (o totonu e vateatea) ma faʻatautaia se tulaga e sili atu le faʻalavelave, e avea o se paaga mo le faaiuga o le vaiaso o faaseʻega poʻo fafo - leai se totogi i le lautele. .

Mo le tulaga ese, e te alofa pe inoino ia te oe lava. Fa'alogo i manatu mo tofo uma. Ae mo aʻu, e tatau ona ou fai atu: Na ou fiafia i ai! E oo lava i le lanu. Pe o aʻu ea ua amata ona misia lanu o le tautotogo?

Citroën C4 Cactus: o le Farani le migao 27261_5

Ata: Gonçalo Maccario

MOTOR 3 fagufagu
CYLINDRAGE 1199 cc
FA'AALIGA Tusi Taiala 5 Saosaoa
TALIGA I luma
MAMAFA 1040 kilokalama.
MANA 82 hp / 5750 rpm
PINARI 116 NM / 2750 rpm
0-100 KM/H 12.4 sec
SAOPOTI TELE 170 km/h
FA'ATOA (Mixed Circ.) 4.7 lt./100 km (faasalalau)
TAU €16,957 (tau fa'avae)

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili