Ata sipai. Le ID.4 "natia" le lumanai CUPRA Tavascan

Anonim

E tusa ai ma le saunoaga a Wayne Griffiths, le peresitene o le SEAT ma le CUPRA, e leʻi faigofie le mauaina o le faamaoniga a le Volkswagen Group e faia le Tavascan i se faʻataʻitaʻiga gaosiga.

Ae o Mati talu ai na tuʻuina atu ai le "moli lanumeamata" e atiaʻe ai le eletise eletise malosi, na tuʻuina atu o se manatu i le 2019. A oʻo mai, i le 2024, o le a avea ma faʻailoga eletise lona lua - o le muamua o le Fanau, lea e uiga i. e amata ai lana pisinisi.

I le taimi nei, o le afa tausaga mulimuli ane, o le miula muamua o le suʻega o le CUPRA Tavascan i le lumanaʻi ua "maua" i luga o le auala, i le tulaga o le Volkswagen ID.4.

CUPRA Tavascan ata sipai

Leitioa o se ID.4 o le "miula suʻega"; le CUPRA Tavascan o le a faʻasoa le faʻavae tutusa ma le kinematic filifili, avea ma faʻaulu eletise lona fa ma se faʻavae MEB e oʻo atu i le maketi.

I le faaopoopo atu i le ID.4, o le Audi Q4 e-tron ma le Skoda Enyaq ua uma ona faʻatau. O le Tavascan i le lumanaʻi e faʻamoemoe e faʻasoa le tele o filifiliga faʻainisinia, maa ma isi tekinolosi ma i latou.

Ona o le taulaʻi atu o le CUPRA i le malosi ma le faʻatinoga, e tatau ona faʻamoemoeina o le a ia maua foi le faʻaogaina o afi eletise e lua (tasi i le axis) ua uma ona tatou vaʻaia i le ID.4 GTX poʻo le Q4 e-tron 50 quattro, lea e faʻaliliuina. i nei faʻataʻitaʻiga ma le 299 hp o le mana ma le eletise i le va o le 480 km ma le 488 km, faʻaaloaloga a le 82 kWh maa (77 kWh net).

CUPRA Tavascan ata sipai

Matou te manatua, ina ua faʻaalia o se manatu i le 2019 Frankfurt Motor Show, na faʻasalalau e le CUPRA Tavascan le 306 hp, o se maa e 77 kWh ma 450 km o le tutoʻatasi.

E foliga tutusa le mamanu ma le manatu?

O le CUPRA Tavascan, e ui lava i uiga tutusa poʻo foliga faʻapitoa faʻapitoa i latou o ona "tausoga", e folafola mai, e ui i lea, e le gata ina sili atu le faʻaleleia atili, ae o se mamanu maʻoti ma taʻaloga. Pe o le a latalata i le manatu ua talia lelei? Pau lava le mea o le a iai ni suiga, o loʻo faʻamoemoeina e le CUPRA faʻataʻitaʻiga lata mai.

CUPRA Tavascan

O le CUPRA Tavascan na faʻaalia i le 2019

I le taimi o le Munich Motor Show, lea na faia i le vaiaso talu ai, na faʻaalia ai e le CUPRA ni faʻataʻitaʻiga se lua. Muamua o le UrbanRebel, lea o loʻo faʻamoemoeina lona tolu ma sili ona faʻapipiʻi eletise i le 2025. Ma o le lona lua o le Tavascan Extreme E Concept, o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mo Extreme E, lea na amata faʻaaogaina le igoa ole faʻailoga eletise i le lumanaʻi.

O nei faʻataʻitaʻiga e lua na matou iloa ai le saini malamalama fou a le CUPRA, e aofia ai tafatolu e tolu, o se fofo e leʻi i ai i le uluaʻi manatu 2019. Ma vaʻavaʻai i UrbanRebel (lalo), e mafai ona e vaʻai o nisi o ona auiliiliga e aʻafia ai. le lumanaʻi o le gaosiga o Tavascan.

CUPRA UrbanRebel Manatu
O le saini malamalama fou a le CUPRA, na fa'aalia e UrbanRebel Concept.

Faitau atili