MINI Superleggera Vision Concept: fou ma tu masani

Anonim

Atonu o se tasi lea o suʻesuʻega sili ona mataʻutia a le MINI. Feiloai i le Mini Superleggera Vision Concept.

E le o se mea e tupu fua mai ai se galuega faapenei. O foliga vaaia o le MINI e pei o le MINI Superleggera Vision Concept e fetaui lelei ma se tasi o mea sili ona taua, i tulaga o tauvaga matagofie, na faia i Europa.

E LE'I MISIA: MINI o loʻo galue i luga o se sui i le faʻataʻitaʻiga fou

mini-superleggera-vision-concept_100468042_l

O loʻo i ni nai kilomita mai Milan, o le itulagi o Cernobbio ma i totonu o lenei itumalo Italia laʻititi, o loʻo i ai le Vaituloto o Como, lea e taʻele tonu i le talafatai o loʻo i ai le matagofie ma le matagofie o Villa D'Este, nofoaga e talimalo ai i lenei Tauvaga Elegance lauiloa, talu ai. 1929.

VAAI FOI: O le MINI Paceman Adventure e naʻo le Igilisi e vaʻaia

O lenei tausaga, faatasi ai ma le BMW Group o se tasi o faʻatonuga autu o le faʻamoemoe, o le tauvaga na sili atu ona talafeagai ma le faʻamanatuina o le 110 tausaga o Rolls Royce. Faatasi ai ma le auai o 50 rarities mai le lalolagi taavale, e aofia ai Rolls Royce lava ia, BMW manao e faateia tagata matamata i se mea mama, ae i le taimi lava e tasi ma se paʻi taʻaloga ma faʻaonapo nei.

mini-superleggera-vision-concept_100468067_l

Fausia atoatoa faʻapitoa mo lenei mea na tupu, o le MINI Superleggera Vision Concept o le a sailia se faʻafefiloi o tupuaga mo lona maʻitaga. E ui lava na fausia e Mini, ae na maua foi le paʻi a le au tufuga Italia Touring Superleggera. Mo le tele o faʻalavelave, o nei mea e nafa ma le faʻapitoa Alfa Romeo Disco Volante.

FAAMANATU: O le MINI lea o le Ipu a le Lalolagi

O uiga fa'apitoa o lenei MINI Superleggera Vision Concept e le mafai ona sili atu ona manino. O le pito i luma o loʻo maua ai le uiga o le Mini i aso nei, faʻatasi ai ma se paʻi faʻapitoa e naʻo le mamanu Italia e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o foliga o le tino ma o loʻo mafai lava ona taofi faʻamatalaga masani a Peretania, e pei o le pito i tua e manatua ai le Jaguar D-Type. I le pito i tua, o faʻamatalaga o mata e faamanatu mai ai ia i tatou koluse o St. George, St. Patrick ma St. Andrew, o loʻo i luga o le fuʻa a Peretania.

Tumau i le vitio o le faʻagasologa o le foafoa, e mafaufau faʻatatau a le matagaluega mamanu a Mini.

O fua o lenei MINI e tutusa lava e taʻitaʻia ai le faʻailoga, ae o se faʻaaloalo foi i tamaʻi taʻavale a Peretania. O totonu, e ui lava e faigofie, faʻapipiʻi uma faʻamatalaga e manaʻomia mo le ogatotonu, i se auala masani MINI. Fa'aaliga fo'i mo ie pa'u ma mea fa'apipi'i alumini.

mini-superleggera-vision-concept_100468050_l

Faʻainisinia, itiiti pe leai ni faʻamatalaga e tuʻuina atu e pei o faʻamatalaga aloaia pe faʻatasi ai ma faʻamatalaga patino, ae o le iunite o loʻo i ai i le tauvaga faʻalelei na faʻaosoina e le 100% eletise eletise, o ai na te iloa, e faʻavae i luga o le masini o le BMW i3, lea e taʻu mai ai i totonu o le In. le lumanaʻi, o le isi ituaiga BMW Group e manuia mai le eletise eletise e mafai ona avea ma Mini.

Tumau i le vaaiga mamao o le Mini Superleggera Vision Concept ile vitio ma ata:

MINI Superleggera Vision Concept: fou ma tu masani 27284_4

Faitau atili