Peugeot 308 SW. O mea uma e uiga i le "sili ona mana'omia" version

Anonim

O SUVs atonu na "gaoi" le taʻutaʻua mai taʻavale i tausaga talu ai nei, peitaʻi o loʻo faʻaauau pea ona fai ma sui o se "vaega" taua o le maketi ma o le mafuaaga lena e leʻi fiu ai le tupulaga fou o le 308 i le sili atu ona masani. Peugeot 308 SW.

E pei ona masani ai, mai le pito i luma i le B-poutu e leai se eseesega i le va o le van ma le hatchback, o nei mea e faʻaagaga mo le pito i tua. O iina, o le mea pito sili ona taua o le leiloa o le fasi lanu uliuli e sopoia le faitotoa pito i tua.

O le faʻamaoniga mo lona toesea na tuʻuina mai ia i matou e Benoit Devaux (faʻatonu o le poloketi 308 SW): "o le manatu o le fatuina lea o se eseesega tele i le va o le saloon ma le van ma, i le isi itu, faʻateleina le laulau i le faitotoa pito i tua i. fa'atupu le manatu o lo'o natia se ogalaau lapo'a tele”. I le tautala e uiga i le ogalaau, o loʻo i ai le malosi o le 608 lita.

Peugeot 308 SW
Va'ai mai luma, o le 308 SW e tutusa ma le saloon.

Tupu i (toetoe lava) itu uma

Faʻavae i luga o le faʻavae EMP2, o le Peugeot 308 SW ua tupu aʻe e le gata ina faʻatusatusa i lona muamua ae faʻapea foʻi i le faʻatatau i le saloon. Pe a faatusatusa i le hatchback ua uma ona tatou iloa, o le 308 SW na vaaia le tuputupu aʻe o le wheelbase 55 mm (fua 2732 mm) ma le maualuga atoa o le 4.64 m (faasaga i le 4.37 m o le saloon).

Pe a faatusatusa i lona muamua, o le van fou i le 308 laina e 6 cm le umi ma, e pei ona faamoemoeina, 2 cm puupuu (fua 1.44 mita le maualuga). O le lautele o auala e tumau pea e le suia (1559 mm i le 1553 mm). Mulimuli ane, o le aerodynamic coefficient o loʻo faʻamautu i se 0.277 mataʻina.

Peugeot 308 SW
Guilherme Costa ua uma ona maua le avanoa e iloa ai le fou 308 SW ola ma o lana faʻafesoʻotaʻi muamua o le a maua i luga o la tatou YouTube channel i se taimi lata mai.

E sili atu ona fegalegaleai ae foliga tutusa totonu

I tulaga fa'alelei, o totonu ole Peugeot 308 SW e tutusa lelei ma le saloon. O le mea lea, o le autu autu o le 10" mata tutotonu ma le fou "PEUGEOT i-Connect Advanced" faiga infotainment, le 3D meafaifaaili meafaifaaili laupapa ma le 10" mata ma le i-toggle pulea ua suia le pulea faaletino.

O le mea lea, o le eseesega e faʻafefe i lalo i le agavaʻa faʻatagaina e ala i le gaugau o le laina lona lua o nofoa i vaega e tolu (40/20/40). O le mea e malie ai, e ui lava i le umi o le uili fa'atusatusa i le saloon, o le legroom i nofoa pito i tua e tutusa uma i ata uma e lua, ona o le taulai atu i le veni na sui i le faʻaogaina o le avanoa faaopoopo e faʻaleleia ai le gafatia o le vaega ato.

Peugeot 308 SW

O le fola o atopa'u e lua tulaga ma le faitoto'a e eletise.

Ma afi?

E pei ona e faʻamoemoeina, o le ofo o afi ile Peugeot 308 SW e tutusa uma lava ma le mea o loʻo maua i le hatchback o ana faʻataʻitaʻiga muamua na mafai ona matou suʻeina.

O le mea lea, o le ofo e aofia ai penisini, tiso ma masini faʻapipiʻi plug-in. O le ofo fa'apipi'i fa'apipi'i fa'aoga e fa'aaoga ai le 1.6 PureTech gasoline engine - 150 hp po'o le 180 hp - lea e feso'ota'i ma le 81 kW (110 hp) afi eletise. I le aofa'i e lua fa'aliliuga, o ia mea uma e fa'aoga tutusa le 12.4 kWh maa:

  • Hybrid 180 e-EAT8 - 180 hp o le maualuga tu'ufa'atasi malosi, e o'o atu i le 60 kilomita le mamao ma le 25 g/km CO2 fa'amama;
  • Hybrid 225 e-EAT8 - 225 hp o le maualuga tu'ufa'atasi malosi, e o'o atu i le 59 kilomita le mamao ma le 26 g/km CO2 fa'avevela.

Ole ofo na'o le afi e fa'avae i luga ole matou ta'uta'ua BlueHDI ma PureTech afi:

  • 1.2 PureTech - 110 hp, ono-saosaoa faʻasalalauga tusi lesona;
  • 1.2 PureTech - 130 hp, ono-saosaoa faʻasalalauga tusi lesona;
  • 1.2 PureTech — 130 hp, valu-saosaoa otometi (EAT8);
  • 1.5 BlueHDI - 130 hp, fa'asalalauga tusi lesona ono-saosaoa;
  • 1.5 BlueHDI - 130 hp, valu-saosaoa otometi (EAT8) felauaiga.
Peugeot 308 SW
I le pito i tua, ua mou atu le fasimea o lo'o fa'apipi'i i moli o le LED.

Fausiaina i Mulhouse, Farani, o le Peugeot 308 SW o le a vaʻaia ana uluai iunite e taunuu i Potukale i le amataga o le 2022. Mo le taimi nei, o tau o le suiga sili ona lata mai o le 308 i Potukale e tumau pea le le iloa.

Faitau atili