Ua mana'o Pagani e talepe le fa'amaumauga a Porsche i le Nürburgring

Anonim

O le faamaumauga a le Porsche 918 Spyder o le taavale sili ona vave gaosiga i luga o le Nürburgring e mafai ona faanumera aso, ma e tuuaia uma lava mo le Pagani Huayra BC fou.

Ina ua faʻaalia i le Geneva Motor Show i le amataga o lenei tausaga, o le Pagani Huayra BC na faʻamatalaina e le faʻailoga o le "Huayra sili ona alualu i luma". E le o se mea la e ofo ai o le sui autu lea e toe faia le mea na ausia e le Pagani Zonda, lea i le iva tausaga talu ai na faʻamauina ai le faʻataʻitaʻiga sili ona vave gaosiga i Nürburgring - vaʻai i le lisi o le 100 taʻavale sili ona saoasaoa i Nürburgring iinei.

E ala i se feʻau na lafoina i luga o lana itulau Facebook (lalo), na faʻatupuina e le faʻailoga Italia le avanoa o le a talepeina se tala fou.

I le aso 25 o Setema 2007 na seti ai e Pagani se tala fou i le Nürburgring Nordschleife. O lenei 'au na ave e Marc Basseng se...

Lolomiina e Taavale Pagani i totonu Aso Toona’i, Oketopa 15, 2016

E LE MISIA: O afea tatou te galo ai le taua o le siitia?

O le Pagani Huayra BC e tu i fafo e le gata mo lona faʻaleleia o masini - sili atu le faʻamalologa, 6.0-lita Mercedes-AMG V12 afi tutotonu ma le 789 hp ma se 7-speed manual gearbox - ae faʻapea foʻi i tulaga faʻamalosi, lea na faʻaititia ai le sao. o le mamafa o le 132 kg.

Na faapea mai, o le Pagani Huayra BC o loʻo i ai le mea e manaʻomia e taia ai le Porsche 918 Spyder's 6-minute 57-lua taimi? E le ona o le le lava o sauniuniga:

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili