O'o mai le lomiga fa'apitoa a le Ocean Race i le V90 Cross Country

Anonim

O le faʻaaliga o le lalolagi o le V90 Cross Country Ocean Race na faia i le Doca de Pedrouços, i Lisbon, lea o le a faʻafeiloaʻi, seia oʻo i le aso 5 o Novema, le faʻamavae Potukale o le 2017-2018 Edition o le Volvo Ocean Race. Sa i ai iina le Automobile Reason ma iloa lelei ai.

O lenei lomiga faʻapitoa e faʻamoemoe e faʻasoa le agaga faʻatauvaʻa tutusa e faʻaalia ai le Volvo Ocean Race. I lenei fa'aliliuga, o le V90 Cross Country Ocean Race fa'aogaina se tu'ufa'atasiga tulaga ese ma o lo'o avanoa ma lua afi tiso (D4 ma D5) ma lua penisini afi (T5 ma T6).

Volvo V90 Cross Country Volvo Ocean race

O le tu'ufa'atasiga o lanu fa'apitoa, fa'atasi ai ma le lanu Crystal White Pearl fa'apitoa, ua tu'ufa'atasia ma lanu eseese e lua - Kaolin Grey ma Flare Orange. O le puipui puipui, faʻalautelega faʻailoga uili, faʻamaʻi ma sill trims ua maeʻa i Kaolin Grey. O ipu puipui pito i luma ma le pito pito i luma pito i lalo o loʻo iai elemene i le Flare Orange e faʻaleleia ai le eseesega. O foliga vaaia o loʻo faʻaleleia atili e se faʻaluma pito i luma ma le tulaga ese 20-inisi uili uʻamea.

Volvo V90 Cross Country Volvo Ocean race

totonu aoga

I totonu, o loʻo faʻamamafaina faʻailoga faʻapitoa i luma o le faʻamalama faʻamalama ma faʻamatalaga mamanu, lea e tuʻufaʻatasia ma se faʻafefiloi o mea e sili ona lelei e pei o le paʻu ma le carbon fiber, lea e saofagā i se taʻaloga taʻaloga, matagofie ma le manaia o le siosiomaga. E lua lanu e maua foi iinei. Mala po'o Enaena/Ala.

O le mea fa'apipi'i na faia fa'apitoa mo le V90 Cross Country Ocean Race, ma tu'ufa'atasia le pa'u ma le fa'aogaina o le ie. O nofoa uma o lo'o fa'aalia ai se vase moli lanumeamata, o le Volvo Ocean Race logo ma le lanu moli i le itu.

O fusipaʻu, faʻapea foʻi i le moli, o se saafiafiga i le sili ona taua o le saogalemu i le talafaasolopito o taavale, lea na fausia ai le Volvo ma le inisinia Nils Bohlin i le tausaga 1959.

Volvo V90 Cross Country Volvo Ocean race

O le ogalaau o se lalolagi

I le faaopoopo atu i le socket 115 / 230v e mafai ai ona e molia ma taʻavale meafaigaluega e pei o komepiuta feaveaʻi, mea pueata ma drones, o le vaega o uta e aofia ai se moli LED malosi faʻapipiʻi i totonu o le siʻusiʻu. O lo'o i ai fo'i se moliuila LED e le susu e faia i le alumini aerospace, fa'amau i le itu o le vaega o uta.

Fa'aosofia i le fola o va'a taugatā, o le fa'avae o le uta e fai i se mea umi e fa'asavai ma faigofie ona fa'amama, ma fa'apipi'i i totonu o u'amea iila. O se ietoga e ufiufi ai le tapuni pito i tua pe a matala le faitotoa si'usi'u o se meafaigaluega masani foi, ma e faʻapipiʻi e faʻaoga ai maneta e pipii i fasi uʻamea o le fausaga.

Mo isi avanoa e teu ai, e mafai ona fa'apipi'i lagolago upega i itu uma e lua o le vaega o ato, pe fa'apipi'i se upega e fa'amau ai mea e fa'aoga ai, e puipuia ai mai le se'e.

Volvo V90 Cross Country Volvo Ocean race

Le Volvo V90 Cross Country lomiga faapitoa Volvo Ocean Race taunuu i Potukale i Ianuari 2018 , ma tau amata ile 71 500 euros . Seia oʻo i lena taimi, e mafai ona e vaʻaia i luga o le faʻaaliga i le Volvo Ocean Race Race Village, i aso o le mea na tupu, mai Oketopa 31st ia Novema 5th.

Faitau atili