Volkswagen ID. O loʻo faʻamoemoe le ola e 20,000 euros eletise eletise i le 2025

Anonim

O LE Volkswagen ID. olaga e manaʻo e faʻaali mai ia i matou e le gata i le auala e mafai ai ona avea le ID.2 eletise eletise i le lumanaʻi, ae e manaʻo foi e avea ma se laasaga taua i le democratization o le taavale eletise.

Folafolaina o se tau i le va o le 20 afe ma le 25 afe euros pe a faʻalauiloaina i le 2025. Afai e foliga maualuga pea pe a mafaufau i le vaega o le maketi o le a nofoia, o se pa'ū manino e faʻatatau i trams i lana vasega i aso nei, ma tau o loʻo siomia ai. 30 afe euros.

Le ID O le olaga e faʻaalia ia lava i fua tutusa ma le T-Cross. E 4.09 m umi, 1.845 m lautele, 1.599 m maualuga ma 2.65 m wheelbase, faasologa, 20 mm puupuu, 63 mm lautele, 41 mm maualuga, ae o le axles vavae ese i le 87mm umi atu nai lo le T-Cross.

Volkswagen ID. olaga

Kolosi ma le fa'amoemoe e alu ese mai le asphalt. Volkswagen fa'ailoa mai le 26º ulufale ma le 37º fa'ailo i fafo.

Le MEB muamua "o loʻo i luma"

Ina ua uma le CUPRA UrbanRebel, le Volkswagen ID. O le olaga o le faʻataʻitaʻiga lona lua lea e faʻaaoga ai le MEB Small fou, o le suiga pupuu o le taʻavale faʻapitoa a le Volkswagen Group.

Faʻatusatusa i le ID.3, o le taimi nei o le faʻataʻitaʻiga sili ona laʻititi e faʻaoga ai le MEB, le ID. O le olaga e faʻaititia le uili i le 121 mm ma e 151 mm puupuu nai lo le tasi, e ui ina 36 mm lautele (atonu ona o se manatu ma e tatau ona faia se lagona lelei muamua).

Volkswagen ID. Ola MEB

E le pei o isi ID, o le ID. O le olaga ma o le mea lea o le ID.2 i le lumanaʻi o se "agai uma".

O le isi mea mata'utia o le ID. O le ola fo'i o le fa'ata'ita'iga muamua lea na maua mai i le MEB e na'o le uili pito i luma (o le afi fo'i o lo'o fa'apipi'i i luma) - o isi uma o le uili tua po'o le ta'avale e fa (ma afi e lua). O se faʻataʻitaʻiga o le fetuutuunai o le MEB e mafai ai ona e filifilia le faʻatulagaga e sili ona fetaui ma manaʻoga o faʻataʻitaʻiga taʻitasi.

Avanoa, ae aunoa ma le fa'agaloina o fa'atinoga

E ui i le manaʻo e faʻaalia se vaʻaiga faigofie, faʻatasi ai ma le faʻaitiitia o le lavelave ma le taulaʻi tele i le faʻaauau, o le mea e tatau ona avea ma se faʻaogaina eletise eletise, le ID. O lo'o fa'ae'e e le ola se afi eletise 172 kW po'o le 234 hp ma le 290 Nm o le maualuga pito i luga ole axle pito i luma - fa'atusa e talafeagai mo se tama'i pusa vevela.

Volkswagen ID. olaga

Malosiaga e mafai ai, Volkswagen tautino, e oʻo atu i le 100 km / h i na o 6.9s ma oʻo atu i le 180 km / h o le saoasaoa maualuga (faʻatapulaʻa eletise).

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻapipiʻiina i le 57 kWh maa lea e tatau ona faʻatagaina se laina e oʻo atu i le 400 km e tusa ai ma le WLTP cycle. E ui lava e le o faʻaalia ai le maualuga o le faʻatonuina o le mana, Volkswagen fai mai o le 10 minute e lava e faʻaopoopo i le 163 kilomita o le tutoʻatasi i se nofoaga faʻapipiʻi maualuga.

ID vaega pito i luma. olaga
I le pito i luma o loʻo i ai se tamai avanoa e teu ai mea uma e te manaʻomia e utaina ai lau taavale. Le mea e faʻasaʻoloto ai le tele o avanoa i tua, lea e faʻaalia ai e Volkswagen se pusa ato tele ma le gafatia o le 410 l, faʻalautele e oʻo atu i le 1285 l.

Talia le faigofie, faʻapea foʻi i le mamanu

Ole Volkswagen ID. O le olaga e tulaga ese mai isi tagata o le aiga ID. e ala i lona mamanu. E le o le fa'asaga muamua i totonu o le aiga - ua uma ona tatou iloa le ID.4, mo se fa'ata'ita'iga - ae e le mafai ona sili atu le fa'atusatusaga pe a va'ai i le manatu.

ID.Life e faʻaitiitia ma faʻafaigofie voluma, foliga ma elemene stylistic, e mafua ai se faʻasagaga ma se foliga mama ma sili atu ... "square", e aunoa ma le tuʻuina atu i faʻaosoosoga teuteu. Ae e foliga mai e malosi, e pei ona e manaʻo ai i lenei ituaiga taʻavale.

Volkswagen ID. olaga

O lenei faʻaaliga e tuʻuina mai e uili tetele (20″) "tule" i tulimanu o le tino; o puipui palapala trapezoidal, o loʻo faʻamatalaina ma tu i fafo mai le vaega o totoe o le tino; ma le tauau pito i tua e sili atu ona iloga. O se pou-C malosi, ma se mana'oga malosi, e le mafai ona misi, e manatua ai le tapolo e le maalofia.

O fua fa'atatau e foliga mai e fai lava si masani - o se lima-faitotoa hatchback masani - ma o le tele o elemene kalafi, e pei o le pito i luma ma tua optics, e la'ititi, ae o le taunuuga e manaia ma le manava o le ea fou e faatatau i le lavelave. ma le faʻamalosi e faʻailogaina ai le tele o mamanu taʻavale i aso nei.

Volkswagen ID. olaga

Minimalist totonu

I totonu e leai se eseesega. O le autu o le fa'aitiitiga, fa'aitiitiga ma le fa'atumauina - o le fa'aogaina o mea toe fa'aaogaina ma toe fa'aaogaina o se tasi lea o vaega autu ole ID. O le ola - o lo'o i ai i mea uma.

O le dashboard e tu i fafo mo le leai o ni fa'atonuga po'o ... mata. O faʻamatalaga e manaʻomia mo le taʻavale o loʻo faʻamoemoeina i luga o le matagi, faʻatasi ai ma le faʻaaliga o le ulu ma o loʻo i luga o le uili hexagonal ma le pito i luga o loʻo i ai le tele o faʻatonuga, e oʻo atu i le mea e filifili ai.

ID totonu. olaga

Le ID E fa'aogaina fo'i e le olaga la tatou telefonipoto e fai ma fa'amatalaga fa'amatalaga ma fa'atonutonu vaega e pei o fa'atauva'a ma feso'ota'iga ma e "pipii" i le dashboard e ala i le fa'aogaina o se maneta.

O le fa'a-digitization e fa'atino fo'i le fa'amoemoega o le fa'afaigofieina. E mafai ona tatou vaʻaia faʻatonuga o loʻo faʻataʻatia i luga o le laupapa, e leai ni faʻata (o loʻo i ai mea puʻeata i lo latou tulaga) ma e oʻo lava i le avanoa i le taʻavale e faʻatinoina e ala i se mea puʻeata ma polokalama faʻaalia foliga.

O totonu e mafai foi ona liua i totonu o se potu malolo mo le matamata i ata tifaga poʻo le taʻalo i taaloga, faʻafetai i le fetuutuunai o nofoa, faʻapea foʻi ma le iai o se mata faʻataʻitaʻi e mafai ona faʻaaogaina i luma o le dashboard.

Volkswagen ID. O loʻo faʻamoemoe le ola e 20,000 euros eletise eletise i le 2025 1968_8

Fa'aauau ile lisi o mataupu

E pei ona taʻua, o le faʻaauau o se autu malosi ile Volkswagen ID. Olaga - ma i manatu eseese o loʻo vaʻaia i le Munich Motor Show i le lautele, e pei o le BMW i Vision Circular.

E faʻaaogaina e le tino o laupapa meataalo e fai ma vali faʻanatura, o le taualuga e mafai ona aveese o loʻo i ai se potu ea ie e faia mai le PET toe faʻaaogaina (le tutusa palasitika pei o vai poʻo fagu soda) ma o paʻu e faʻaaogaina mea e pei o suauu ola, paʻu natura ma alaisa. . Ae i luga o le autu o paʻu, o toega nutimomoia o nei mea o loʻo faʻaaogaina e fai ma vali paʻu i totonu o le taʻavale.

"ID.Life o la matou vaʻaiga mo le isi augatupulaga o feoaiga uma i le taulaga. O lenei faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga o se ID.model i le vaega o taavale faʻapipiʻi o le a matou faʻalauiloaina i le 2025, ma le tau e tusa ma le 20,000 euros. o lona uiga o loʻo matou faʻaogaina le eletise e mafai ona maua e le tele o tagata."

Ralf Brandstätter, Volkswagen Faatonu Sili
Volkswagen ID. olaga

Faitau atili