O lo'o galulue fa'atasi le Mazda ma le lomiga lona 11 o le Fa'aaliga Ata i Roma

Anonim

O le pati faʻamanatu ata tifaga - o se mea o le a faia i le va o le 13th ma le 23rd o Oketopa - o le a maua le lagolago a le faʻailoga Iapani lea o le a valaʻaulia ai uo ma tagata e fiafia i auala, mai Europa atoa ma filifilia mo mea e fiafia i ai, e faʻatautaia. i Roma, lea e mafai ona e auai i se aafiaga fa'apitoa ata tifaga i le taimi o le tausamiga.

I le faaopoopo atu i le tele o faatosinaga, e aofia ai ata tifaga mo tagata maimoa eseese, o le lomiga lona 11 o le Roma Film Festival o loʻo faʻaalia ai foʻi faʻaaliga lautele e fetu o Hollywood e pei o Oliver Stone, Tom Hanks ma Meryl Streep, o loʻo i totonu o se siosiomaga e faʻamoemoe e faʻaosofia ai lagona, nai lo le peti i tu masani masani o lenei ituaiga o tauvaga.

E LE'I MISIA: I le uili o le Mazda MX-5 (ND): sili atu nai lo le toe foi i le amataga.

Matou te manatua foi na ausia e le Mazda MX-5 le tulaga mamalu 1st i le World Car of The Year, o se taui na tuuina atu e le au faatonu e aofia ai le 73 tusitala faavaomalo. I le faaopoopo atu i lenei faailoga, na manumalo ai le Japanese roadster i le World Car Design of the Year ma, talu mai le 2000, na ia umia foi le Guinness World Record mo le sili ona faatau atu taavale taʻavale lua nofoa.

Faitau atili