Mazda MX-5 faʻatasi ma Cummins 4BT afi: o le masini faʻafefe sili

Anonim

Pistonhead Productions, o se faʻasalalauga taʻavale e faʻatautaia e se vaitaele o tagata fiafia (pei o matou), e manaʻo e faʻaipoipo i se tamaʻi MX-5 faʻatasi ai ma se masini diesel Cummins 4BT.

O se fuafuaga faavalevalea, ma matou te fiafia i fuafuaga faavalevalea: maua se afi tiso Cummins 4BT i totonu o le Mazda MX-5 i lalo ifo o le 48 itula. Fa'ata'oto? Masalo, ae o le naunautaiga o lea ua uma ona amataina e le Pistonhead Productions se faʻasalalauga faʻapitoa e suʻe tupe e manaʻomia e amata ai le poloketi.

O le Cummins 4BT engine o le augatupulaga muamua lea o se aiga o afi e sili ona lauiloa i le US ma e tele lava ina faʻaaogaina i taavale faʻatau ma vans e pei o le Dodge Pickup. O lenei afi faapitoa o le 3.9 lita fa-siliva poloka ma torque e tuuina atu ma faatau atu.

FESOASOANI: Fiat puipuia eseesega i le va 124 Spider ma Mazda MX-5

E le faamalieina i faʻamatalaga, o le Pistonhead Productions team e manaʻo e faʻaopoopo atili le malosi i le 4BT. O le isi galuega o le faʻaleleia o le faʻamalolo ma le tufatufaina o le mamafa o le taʻavale pe a faʻapipiʻi le afi.

O le taʻavale autu o le a avea ma 1990 Mazda MX-5 lea na foaʻi ma le agalelei e Havelock Car and Truck. O le masini Cummins ua uma ona agai i luga, ae o isi mea uma o le a manaʻomia se aofaiga e tusa ma le $10,000 ma o le aofaʻi tonu lena o loʻo talosagaina i le sailiga tupe.

VAAI FOI: Mazda fa'alauiloa manatu Speedster ma Spyder ile SEMA

O le fa'amoemoe o lenei poloketi o le auai i ta'aloga ma fa'atau atu. Ole tupe maua atoa ole fa'atauga ole a toe fa'afo'i ile Aoga Maualuga a Huntsville, Kanata.

I le taimi na faʻasalalau ai lenei tala, ua mafai e le kamupani ona faʻaputuina le $ 3,258, e tutusa ma le tasi vaetolu o le aofaʻi atoa o loʻo faʻamoemoeina, i le taimi e tusa ma le masina ma le afa i le faaiuga o le tauvaga. Afai e te fiafia e saofagā i lenei poloketi, e mafai ona e faia iinei.

O iinei, ua amata foi ona matou mafaufau i se fuafuaga faapena. Fa'ae'e se afi V8 i luga ole ta'avale Renault 4L. Ae o le a lou manatu?

miata mazda mx-5 cummins (2)

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili