Honda Civic Type R, sili ona vave i Nurburgring?

Anonim

Na fa'ailoa e Honda se taimi fa'amaumau mo le Civic Type R i le Nurburgring, lea na fa'aumatia ai le Renault Megane RS 275 Trophy-R, e o'o mai i le taimi nei o le ta'avale uili pito sili ona vave i le ta'amilosaga Siamani lauiloa. Ae o le tala e le faigofie e pei ona foliga mai ...

O le Nurburgring, i lona olaga atoa, o se tulaga faʻapitoa mo le tele o taua. Ua ta'ua foi o le "Green Hell", Nurburgring o le nofoaga e sili ona lelei e fa'atau ai e aveta'avale ma fa'ailoga lo latou igoa, tomai fa'apitoa ma le lototele.

O se tasi o taua pito sili ona mataʻutia i tausaga talu ai nei o le va o i latou o loʻo faʻalagolago naʻo le axle pito i luma e faʻafeiloaʻi ai solofanua i le asphalt. Nofoa, Renault ma Honda o loʻo taumafai nei e faʻailoa le igoa o le "taavale faʻataʻavalevale pito i luma i le Nurburgring". Ma o le 365 aso ua tuanaʻi ua faʻafefe ...

2015 Geneva Motor Show (74)

O taimi e itiiti ifo i le 8 minute o loʻo ausia e nei masini vaitamini masani - o se mea manaia tele. O le Seat Leon Cupra 280 na muamua ausia lea tulaga, ae e leʻi umi se taimi mo Renault, seʻia oʻo i le taimi lena na umia faʻamaumauga, na faʻavaeina i le Megane RS 275 Trophy-R, le taimi o le 7 minute ma le 54.36 sekone. – 4 sekone itiiti ifo nai lo Leon – ma toe maua le pale.

I le taimi o lenei taʻaloga, na faʻasalalau ai e le sui lona tolu le osofaʻiga i luga o le nofoalii. Na ulufale Honda i le taua, ma o le Civic Type R o le toa filifilia e ave le faamaumauga. O le taunuuga? Na faalauiloa talu ai nei e Honda mo le Civic Type R se taimi o le fana e 7 minute ma 50.63 sekone!

O lenei aiga laititi e fa'amatu'u i le steroid e fa'afoeina taimi e tu'ua ai tala fa'aigoa e pei o le Honda NSX Type R, ae tu'u ai i latou sa'o o Renault ma Seat. E oo lava i taʻaloga lata mai e pei o le Lamborghini Gallardo poʻo le Ferrari 430 e mafai ona vaʻai i tua o le Civic Type R i lenei matagaluega. O se faʻamaoniga o le faʻaauau pea ma le le mafai ona faʻaogaina tekinolosi, aemaise lava i tulaga o chassis ma paʻu, lea e mafai ai ona saunia lelei uma i luma, e oʻo lava i le "naʻo" 310hp, e tuʻuina atu iʻuga e mafai ona faʻatusalia le sili ona lelei taʻavale aristocracy.

Fa'ai'uga o le tala?

2015 Geneva Motor Show (75)

Ioe e leai! Nurburgring ma ona taimi e masani lava o se mataupu o felafolafoaiga. E leai se meaola e faʻatonutonuina le auala e maua ai taimi, o lea e tatalaina ai le faitotoʻa i aʻoaʻoga ma taumatematega. Faatasi ai ma le Civic Type R e leai se eseesega o le tala. O Honda lava ia e manatu o le taimi na maua, i le taimi o Me 2014, sa nafa ma se tasi o ana faʻataʻitaʻiga atinaʻe. O le afi, taofi ma le taofia o loʻo tuʻuina atu, e tusa ai ma Honda, tutusa i le Civic Type R e ono vave maua i luga o le maketi.

Ae o le vitio o loʻo faʻaalia ai se "roll-cage" - o se masini saogalemu, e moni ... ae mafai ona faʻateleina le malosi o le taʻavale (ma le mafai ona liliu), ma e iloa e leʻi faʻapipiʻi le AC. Ma o le mea e mafua ai le tele o popolega faʻamatalaga faʻaaogaina paʻu, ma Honda e le o faʻaalia se mea e uiga ia latou faʻamatalaga.

honda_civic_type_r_2015_4

E le faapea e mama Leon ma Megane. Le Leon na pulea i lalo ifo o le 8 minute faʻafetai i se faiga faʻapipiʻi tele ma le super grip Michelin Pilot Sport Cup 2. Filifiliga e mafai ona faʻatau i le taimi nei i se pusa meafaigaluega e taʻua o le Sub8, ioe. Ma o le Megane RS 275 Trophy-R fa'atapula'a e latalata i se ta'avale ta'avale nai lo se ta'avale auala. E oo lava i nofoa pito i tua na ola e setiina le faamaumauga. O fea oi ai le fegalegaleai o le fata vevela masani?

O le Megane RS 275 Trophy-R o le Megane RS o le a le Porsche 911 GT3 RS i le 911 GT3. Se manu fe'avea'i moni!

honda_civic_type_r_2015_2

I le totonugalemu o lenei vevesi, ua folafola mai e Honda e toe foi i lenei tausaga i le taamilosaga Siamani e aveese uma masalosaloga, faatasi ai ma le 100% o le gaosiga. O le talanoaga i taimi uma e mafai foi ona faʻavalevalea - o se mea e fai mai ai tagata ... -, ae o le mea moni e le maalofia o le faʻatinoga o loʻo i ai i nei masini. Ma o le Civic Type R ua faʻaalia o ia lava o se tasi o tagata sili ona ogaoga i le vaega. E fa'atauva'a pe leai, e masani ona i ai se tatou autu o talanoaga iinei mo le tele o talanoaga i fafo i le va o uo.

Honda Civic Type R, sili ona vave i Nurburgring? 27459_5

Faitau atili