O lau Lamborghini e pei ona e moemiti ai

Anonim

Ioe, o le faigata o soʻo se tasi oi tatou e umia se Lamborghini e laititi, ae o le taʻua o le kapeteni o le au lakapi a Potukale, "moemiti e leai se totogi". O loʻo i totonu o SantʻAgata Bolognese, le laumua o le Italian brand, o le Lamborghini studio fou o se nofoaga faʻapitoa mo le faʻavasegaina o taʻaloga taʻavale a le ituaiga, lea e tuʻufaʻatasia ai le polokalame Ad Personam (o se faʻamatalaga Italia lea i le gagana Potukale lelei o lona uiga "i se tulaga patino" ).

O lenei avanoa fou e faamanatu ai le 10th anniversary of Ad Personam - i le 2016, e sili atu ma le afa o faʻataʻitaʻiga na faʻatau atu i lenei polokalame. O iinei e mafai ona e faia mea uma: vali le tino i le lanu meamata, vali lanu i le lanu piniki vevela, ufiufi le uili i Alcantara, ma isi.

Lamborghini Ad Personam (2)

Vaai foi: Lamborghini Huracán Superleggera ua uma ona tamoe i luga o le Nürburgring

E fai si faigofie le faiga. O le taimi lava e faʻatonu ai le taʻavale, e mafai e le tagata faʻatau ona faʻatulagaina se asiasiga i le fale fou e aʻoaʻo ai e uiga i ituaiga uma o meafaitino, lanu ma vaega eseese e mafai ona faʻaopopo i le taʻavale, mai uili i nofoa paʻu. O le taimi lava e faia ai le filifiliga, o le foliga mulimuli e faʻataʻitaʻiina i se configurator (sili atu le maualuga nai lo latou e mafai ona e mauaina i luga ole laiga). O le potu fou e mafai ona vaʻaia faʻamatalaga i le vitio o loʻo i lalo:

Faitau atili